Benjamínek (1) z Cest domů: Vydělává víc než maminka na mateřské! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Benjamínek (1) z Cest domů: Vydělává víc než maminka na mateřské!

Všichni ji rozmazlují! Roční Nela, která hraje v Cestách domů dceru Andrey Kerestešové (29) Rozárku, je považovaná za hvězdu. A k tomu má pohádkový honorář.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

frannes
02. 03. 2014 19:11

Na seriál se s výhradami dívám od počátku,naštěstí doby kdy tam běsnil Mašek (Etzler) a měl nechutný poměr s Ivanou (L.Rybová) jsou doufám pryč,Líbí se mi Sváťa a malá Nelinka hraje samu sebe.Bydlet poblíž Prahy nebo v městě taky by se mi líbil k důchodu desetisícový příspěvek, ovšem asi nejsem ta správná figura do seriálu.Od začátku, kdy ještě byla na stránkách Cest Domů diskuze jsem upozorňoval na neuvěřitelné střety spojené s podjatostí představitelů. Představte si v jednom domě je vyšetřovatel, soudkyně, státní zástupce a obhájce i když Juraj asi bude brzo mít kufry u dveří,Takže všechny úkony v trestním řízení mohou proběhnout během oběda v obýváku, někdo by se měl ujmout funkce dozorce ve vězení (sklep domu), naštěstí kata už není potřeba, i když on by se nějaký dobrák z přízně našel. Paráda co, to by si obhájci pochutnali a důkazy zadupali do země.Ale to už je jiný příběh, Nelince přeji pohodu při natáčení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.