Málokterý moderátor diskusních pořadů je tak obávaný, jako Michaela Jílková (45). A není divu. Vždy je dobře připravená, dokáže argumentovat a netrpí přehnaným respektem k pohlavárům. Přesto přiznává, že jeden politik ji neuvěřitelně potupil!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Paní Černochová, takhle jste se měla obout do vašeho Péti a jeho ***, když hrabali takové prachy. Doufám, že jim to všechno zabaví a schnijí ve vězení spolu s vámi, protože jste to všechno jako členka ODS kryla a nenahlásila. .
Jílková už je také za zenitem. Měla by už jít do pryč. Je trapná, nenechá lidi ani domluvit. Předvádí se-v těch svým módních kreacích vypadá jak klaun. Tyhle staré herky už by měly jít z obrazovky, mělo by se to trochu omladit. To samé byl Krampol a spol. už se na to nedalo dívat. Pořád dokola omílal stejné věty v každém pořadu. Když ví o někom, že je to dement, nemá si ho zvát. Tak ať se nediví ostudě.
Hysterický blb Bok svým agresivním , nevychováním zesměšňuje akorát sebe. Divím se, že toho blbce někdo zve k debatám.
Jeho názory nepatří do 21 století.
Ten pořad je celý ubohost! Jílková tam předvádí róby a vystrkuje kozy....jinak to není vůbec k ničemu! Trapní pitomci se tam hádají a NIC SE TAM NEVYŘEŠÍ!
Bingo. Navíc ona tam blbě skáče do řeči, diskuzi celou romrdá, bere slovo, když je to nejmíň vhodné. Nedá se na to dívat.Jo a těm politikům leze pěkně do análu.
Přesně napsaný názor Navíc nechápu, proč si paní Jílková myslí, že ji někdo zesměšnil, když ona sama nedělá nic jiného a často klade hostům otázky pod úroveň
no,já jsem zjistila že se na tento pořad paní Jílkové těším,je to pro mne Televarieté kde se opravdu pobavím........Jiný zábavný pořad v televizi již není .........
V posledním pořadu paní Jílkové vystupoval a řečnil pan Bok.Radši jsem tento pořad přepnul.Takové pomatence jako ten Bok do ČT nepatří.Neví,že jsme už dávno v jíné době a né v padesátých letech.
Pořad Máte Slovo nic neřeší divím se že ještě běží na obrazovkách české televize bezpochyby proto aby měla paní Jílková práci a dobře zaplacenou kritizuje se umělá zaměstnanost a tady letí miliony komínem
........ celý její pořad je obyčejné plácnutí do vody , zatím se v něm nikdy nic nevyřešilo ! ....... paní Jílková si tam napozývá zbytečně moc lidí , pak na ně pokřikuje a peskuje je když se trochu rozhovoří , hlavně že ona sama tam má hlavní slovo a může se zviditelnovat .
Také jsem si toho všimla už před časem,že se paní Jílková naváží jen do jedné skupiny-to samé dělá i pan Moravec ve svých otázkách.Mně také dost vadí,že ona nenechá ty lidi dopovědět větu.A že ten pan Bok nic nedokázal?Však tam neustále vykřikoval,že je disident!! To je něco neuvěřitelnýho!!Docela mi chvilkami připadal,že je "pod vlivem"! Kdysi tam někdo pravidelně psal sms zprávy,že "Paní Jílkové to dnes opět sluší"-chápala jsem to jako reakci na to,že tam pořvávají a paní Jílková je krotí jak zvěř a stejně se tam prdlajs vyřeší!!!A je to čím dál horší.Sice tam lidi mohou říct svůj názor,ale to je tak asi všechno!Ti arogantní a přemoudřelí-těm to je prostě tak nějak fuk-podle těch úsměvů nad věcí!!