Pokračování Doktorů z Počátků v ohrožení: Požár zničil ateliéry i zázemí pro herce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pokračování Doktorů z Počátků v ohrožení: Požár zničil ateliéry i zázemí pro herce!

Ničivé plameny málem ohrozily natáčení oblíbeného seriálu Doktoři z Počátků. Stačilo málo a herci by byli bez práce. Obec Pyšely, kde se seriál natáčí, totiž zasáhl ničivý požár. Popelem lehla místní hospoda i zázemí právě pro herce.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fizi
18. 01. 2014 08:41

Než se začal tenhle seriál vysílat,říkal jsem si:konečně dobré obsazení,bude zase na co koukat­.Pos­tránec­ký,Klu­ková­..... Ale to,co se tam odehrává,je děs.Větší kravinu jsem neočekával ani ve snu.Všechny rádobyzápletky jsou výplodem chorého mozku,jinak to není ani možné.Trapné scény starých vesni­čanů,­soutě­že,poh­řbívá­ní,kdo tohle mohl vymyslet?Jak mohla Pavlovská přistoupit na takovou pí.ovinu?Jediná postava,která je OK je Martin Písařík a jeho Jaroušek.Skvělý výkon!!! Na tyhle nové díly se už dívat nebudu,snad najdu v době vysílání nějaký lepší Český film,nebo něco z přírody.Tuhle hrůzu už nikdy!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.