Úklidová válka ve Výměně manželek: Pročůrané matrace versus hrnečky srovnané podle barev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Úklidová válka ve Výměně manželek: Pročůrané matrace versus hrnečky srovnané podle barev!

Někdo vidí smysl života v zábavě, pro jiného je nejlepší zábavou uklízení do úmoru. V další epizodě Výměny manželek, kterou v pátek večer odvysílá Nova, padla kosa na kámen. Vyměněné rodiny jsou totiž naprosto odlišné a jejich přístup k pořádku je diametrálně odlišný.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

iravir
28. 10. 2013 12:32

Podle velikosti, typu auta, nebo značek, to beru, pouze však jednou do měsíce. A hrnečky . ta samá blbost, nesmyslná. Pan Tomáš buď opravdu trpí duševní chorobou, nebo se po přestěhování na vesnici jako správný maloměšťák musí ukázat před "vesničany". Mám také 4 děti a byt, posléze barák jsem uzpůsobila dětem!!! Ne sobě!!!!! Všude mám plovoučky a sedačka je koženková. Drobky se zametou, ostatní vytře.Každé mé dítě má svůj pokoj a to je jeho království a soukromí. Z vašich dětí může vyrůst uzlíček nervů bez sebevědomí a vlastního názoru a neschopnosti sdílet v dospělosti s někým domácnost. Pan Tomáš měl snahu si s dětmi hrát, ale během 5ti minut vystřídat cca 3 hry? To ti drobečky nemohou vstřebat. Pan Tomáš má svou hyperaktivitu vybíjet někde v dílně při kutilství, nebo pracovat na baráčku. A ta 17ti letá pubertální hvězda? Díky bohu, že mám doma rozumné dcery! A to mám tři!. To je výchovou a hezký pohled na tu drzou slečnu nebyl. Je to spratek! Co si to dovoluje vůči starší, cizí paní? To zaznělo z úst mé rodiny. Děti nejsou přeci náš doplněk k bytu, který jsme si zařídili!!! A mé nejmenší dítě, syn už v19ti měsících chodil skoro sám po svých, a váš syn je malý na učení na nočník? Pohodlnost? Ano, on se to jednou naučí, třeba i v 5ti letech, až se vám bude chtít třeba. Ale zrovna tak se vaše děti naučí uklízet, až to pochopí rozumem, a ne kvůli příkazům. Zajímalo by mě, jestli pan Tomáš jako chlapec žil také v podobném stresovém prostředí plném buzerace? A jestli ne, tak jak k takové vlastnosti přišel? Porucha? Zastírání nějakého komplexu? Přiznávám, ta matrace u mladých rodičů průser byl. A proto na to musela poukázat třetí osoba, vada se odstranila. Také preferuju více svobody dětem, nechat je vyjádřit jakýkoliv názor a diskutovat. A, že měl někdo jako malý ošklivou matraci, na to si za pár let nevzpomene, bude vzpomínat na hezké dětství s rodiči. A na co budou vzpomínat děti Tomáše a Martiny?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.