Spor Havlové: Drsné výhrůžky na adresu rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 5. března 2026

Svátek slaví Kazimír, zítra Miroslav

Spor Havlové: Drsné výhrůžky na adresu rodiny!

Dagmar Havlová (60) k soudu nemusí. Manažer českých hvězd Roman Roun (42) vzdal spor kolem domény se jménem exprezidenta Václava Havla (†75) . „Čelil jsem drsným telefonním výhružkám. Ty anonymní hovory šly i proti mé rodině. Mám strach,“ přiznal deníku Aha! Roun.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Inka
24. 10. 2013 16:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rentierskej
24. 10. 2013 16:08

rentierskej
24. 10. 2013 16:06

bohatypoodnikatel
25. 10. 2013 01:41

rentierskej
24. 10. 2013 15:51

satorejka
24. 10. 2013 15:15

proč tady furt všichni melete kraviny o politice. politika u nás je teď jen rozkrádání státu a jeden blbec vedle druhého. ted už bude jen huř.

prroud
24. 10. 2013 15:02

hadate se kdo komu sebral majetek,zase si nevidite na spicku nosu,jediny dulezity je ze do podvodu jmenem samet,patril onen vsechen statni majetek nam vsem,tedy statu a tak to melo zustat s tim,ze kdybysme se nenechali zaprodat a rozebrat prave restitucema a podobne,nenechali si ho rozkrast a zasmelit,ale makali na nem dohromady pro nas a ne pro zlodeje,bylo by nam ted vsem mnohem lip,zadny dluhy,zadny komancove,svoboda a jednota ve state.Svobodne byste mohli kamkoliv do prirody,pestovalo by se na polich co potrebujeme a ne co vynese v bioplynkach a tak dale,premejslejte uz konecne,divejte se dal pred sebe a vsechno vam to dojde..........

prroud
24. 10. 2013 15:06

Kaslete uz na to co vas umyslne rozde­luje,­poli­tika,­stra­ny,ka­pita­lismus­,komu­nismus­,majet­ky..­....­.zapo­mente na to,divejte se lidsky a pro lidi,jen se rozdelujete a napadate,zbytecne,z toho maj jen svetovy elity a korporace,vy ne,vy jim to jenom platite a diky vasemu rozdelovani se a hadkam o ho.ne se nejste schopny sjednotit pro blaho vsech,tedy i vas,radeji ho neprejete nikomu a potazmo se o nej sami navzajem pripravujete.

smazan_20150109
24. 10. 2013 15:49

smazan_20150109
24. 10. 2013 15:46

rentierskej
24. 10. 2013 15:53

prroud
24. 10. 2013 16:40

Napriklad nemam ucet v bance,uz leta tu verbez nepodporuju,zadny pujcky,radeji si leccos odpustim,ziju skromne i kdyz nemusim,otviram lidem oci,nakupuju cesky zbozi od ceskejcgh vyrobcu u ceskejch prodejcu,snazim se maximalne osamostatnit svym vlastnim pestovanim zele­niny,­slepic­....­..Ne­podpo­ruju dluhy,misto skodolibosti se snazim pomahat druhejm,rezu do systemu kde se da,nestydim se ukazat "POD KONEM" ,ani klast otazky ministerstvum a zadat odpo­vedi,­,,,,,,­,,,,ne­otacim se zady kdyz jsem svedkem svinarny,zadna lhostejnost,jdu do toho fyzicky,pak volam policii.Nejsem zticha nikde kde je neco v nepo­radku­.Prav­da,da­reba­ci na me koukaj skrz prsty,poctivi bojacny lhostejne mlcej,nebo odchazej,par uprimnejch rekne: 'dobra prace". A ted se pochlub ty oxallis!!!!

smazan_20150109
25. 10. 2013 07:14

prroud
24. 10. 2013 16:44

Ale hlavne oxallis,nepokrikuju to oni a nenadavam,ZACINAM U SEBE!!! Sebe musim zmenit a sam bejt lepsi,aby bylo lip!Protoze i ja jsem vinen jako vsichni ostatni ze to doslo kam to doslo,ale jsem dost uprimnej to priznat sobe i vam!A hlavne hledat pravdivy informace a premejslet !

prroud
24. 10. 2013 16:45

Mas jeste nejakou dobrou pripominku k zamysleni,nebo delas alespon to mozny malo,co ja? ;-)

prroud
24. 10. 2013 16:55

Zapomel jsem oxallis na "malickost".25 let jsem nebyl u doktora,leci me priroda a ukazuju lidem,jak pomuze i jim......a pomaha! To delam ZADARMO! Uz je to tak samozrejmy,ze to neberu ani jako nejakou zasluhu

prroud
24. 10. 2013 16:59

Nejsem z tech kdo podporujou kseft farmakoncernu,ktery nelecej prostrednictvim doktoru ktery za to uplacej,ale jen "zmirnujou" nasledky.Me zajima likvidace pricin,ne jeste dalsi zatezovani organismu nemocnejch a zneuzivani jejich duvery!Ja lidi pro nic a za nic jen pro svuj zisk nezabijim!Ani jim nezakazuju pestovat lecivy byliny,aby ke me museli pro chemicky svinstva!

satorejka
24. 10. 2013 14:22

nevím, co si pořád tady chcete všichni dokazovat a proč se ji snažíte pořád ubližovat, ztrapnit, pomlouvat. Všichni tady věříte jen blesku, aha a hlavně kre.te.num jako je nějakej roun. Před těmito články jsem takového blba neznala a najednou se zviditelnil. nechápu ani jeho ani vás.

vungtao
24. 10. 2013 14:04

Lillyli- naprostá, naprostá pravda!

honzina
24. 10. 2013 13:05

Ať ho už konečně vezme čert i s Dášenou, napáchal toho tady dost dobytek!!!!!!!!!!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.