Už teď si může chystat róbu na pondělí 28. října. Jiřina Bohdalová (82) podle slov prezidenta Miloše Zemana (69) převezme v tento den z jeho rukou státní vyznamenání.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ale vždyť je to pravda.Její herectví jí nikdo nemůže upřít.Ale její povaha v osobním životě,tak to je klasický prospěchářství a lezení do správný ***e.A to jí taky nikdo upřít nemůže!!
Tihle komedianti budou za vsech rezimu lézt politikum do ŕiti, jen aby byli videt. Vétšinou nekončívaji dobre. Bohdalka je nenažraná svine, co smlouvá i s taxikárem o cene. Jinak Svetaci byl super film, ale ta ženska ma v sobě neco zlého a falesného.
Nedávno jsem viděla Neobyčejné životy..díl natočený o paní Bohdalové. Mně nejde na rozum, že ona měla otce zavřeného a přesto dostávala hned zpočátku velké role. Jak je to možné? Nevíte někdo, jak to bylo? Vždyť ti ostatní živořili, skončili ve fabrikách, atd. a jí se hned zpočátku dařilo. A taky mi nejde na rozum ta její spolupráce a přátelství s komunisty..např. Vladimír Dvořák..ten byl kovaný, ale i další. Třeba právě prezidenti...Husák, atd.