Manželka expremiéra Jiřího Paroubka (61, LEV 21) před týdnem oslavila kulatiny. Až včera se ale našel čas na romantickou oslavu, na které je nachytal deník Aha! Co Petra Paroubková (40) k jubileu dostala?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tak to já mám na slavnostní večeři v šatníku mnohem lepší výběr oblečení , a nejen na slavnostní večeři. Paní Petra vypadá, jako by si odskočila od sporáku .
ušetřila bych životy pokusných zvířat a nahradila je touto elitou národa.bez vyjímky.za těch 24 let každej, kdo se tam cpe, jde po korytu.tak bych jim dopřála privilegium být konečně užitečný(á)
... A co by tak pí Petra Paroubková dělala, kdyby zůstala na Slovensku? Takhle má aspoň na čas vystaráno. Každé normální české ženě je z pohledu na p. P. trochu nevolno, ale to je holka z východu a spokojí se i s málem. Politujme p. P. asi to nemá doma jednoduché, obdivujme pí P. za její vytrvalost, houževnatost a silný žaludek.
A co má být ?? Koho to zajímá ?? Už dlouho se o nich nepsalo, tak Paroubková vyrukovala k soudu s Rathem,kde se předváděla a teď ještě převratná zpráva, že slavila narozeniny.No to je ale událost.
Ona se předvádět nemusí,bohužel ve svém mínění měla pravdu.Vyčkejte si na ožralu Kalouska a jeho partu z mokré čtvrti Evidentně jste takových příznivkyně
Předváděla,zviditelnit....Evidentně ti dost leží v žaludku Jednou se dozvíme o tom,jak to s Rathem bylo Ale to stádním ovcím nemá cenu vysvětlovat
Neboj,příznivkyně této hic party Kalouska nejsem,ale Paroubkovic dvojka je mě k smíchu Pózérka Paroubková se potřebuje zase zviditelnit,už dlouho do ničeho nekecala... jó jó Rathova kámoška...