VIDEO: Bartošová zajíkavě obvinila Macuru z krádeže! Žádá pro něj kriminál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO: Bartošová zajíkavě obvinila Macuru z krádeže! Žádá pro něj kriminál!

Našel viníka! Josef Rychtář (55) má jasno v tom, kdo může za to, že jeho Džambulka nemá klíče od domu a i ani srdíčko z bílého zlata. Za vším podle něho stojí Zdeněk Macura (39) a proto na něho podal trestní oznámení.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

franckajagrova
20. 07. 2013 00:17

ten šperk od něj stál 10 KČ !

riita
19. 07. 2013 13:08

Slepice dementni,Macura se staral,zavolal doktory,jel s ni do nemocnice,postaral se o pořádně vyšetření,což Rychtář neudělal,ten umí jen podávat trestní oznámení a rejzovat z Ivety peníze. Macura se snažil Ivetu léčit ,ale nezvládl její abstakove záchvaty proto ji rozumné svěřil rodině Martuci. Kdyby se do toho nemichal Rychtář,byla by už možná na léčení. Určite by se postarali,aby ne spáchala sebe­vraž­du.Ce­loden­ní dozor,přip. Izolace a svěrací kazajka,to by potřebovala a ne rádoby laskavou peci Rychtáře.

6010
19. 07. 2013 10:21

Ach Bože, je mi jí upřímně líto.Je to lidská troska.Zřejmě jí ten alkohol a prášky postihl mozek.Ta již před sebou nemá budoucnost.To to Rychtář nevidí? Co od budoucnosti s ní očekává?Proč se nesnaží ji zachránit a okamžitě jí nedá někam do sanatoria?Je to trestuhodné.

egyptanka
19. 07. 2013 00:13

Ta nemá co požadovat. Pouze léčení pro sebe samu. Rychtář jí dělá medvědí službu. Škoda mluvit.

petram.
18. 07. 2013 22:47

Iveta je teď už skutečně nemocná , zničená alkoholem i léky, ale snad i na pokraji života, dy´t to její tělo nemusí zvládnout, pokud se s ní rychle něco neudělá, nedá se do péče odborníků - lékařů. Proč i deník Aha ,když to zveřejní se nezapojí ? Proč všichni vydělávají na zničené chudince ? Rychtář je hodně zlý člověk, jen na ní vydělává, dělá rozhovory i s Ivetou, která ani neví co říká, nechá jí točit i do televize ... A co Ivetin syn ? Jak mu asi musí být, když tak vidí svoji matku ? Novináři z toho rýžují, ale stojí to za to ? Co když se jí něco stane ? To budete taky zveřejňovat a vydělávat na tom ? Všichni to vidí jak je na tom a nikdo nepomůže ...

asiasi
18. 07. 2013 22:20

To není projev zdravého člověka, je jakoby postižená - to nevypadá na alkohol. Tady přestává legrace a je odpudivé co všechno s ní provádějí, jak s nějakou cvičenou opičkou. Všichni kolem včetně novinářů by se měli nad sebou zamyslet a zprostředkovat pomoc formou vyšetření a léčení, ať byla jaká byla, a nedělat si z toho blázny.

sarkastek
18. 07. 2013 21:05

souhlasím s příspěvky, je nemocná, možná po mrtvici, nemyslím že chlastá nějak nadměrně. Proč to neřeší její rodina nebo bývalý manžel ?? Je to lidská bytost, zaslouží si klid a léčbu !

xcarodejka
18. 07. 2013 20:52

ještě nikdy jsem na diskuzích nenapsala hrubé slovo, ale nyní"omlouvám se krávě", protože ji urážím, když prohlásím, ýe Bartošová je neskutečná kráva.

avina
18. 07. 2013 17:56

Shlédla jsem video- slova,projev-výkřik I.B. Ona je psychicky nemocná,moc!

abvydavatelstvi
18. 07. 2013 20:11

Nezdá se vám že může být po mozkové mrtvici z nadměrného chlastu .... je totálně mimo a nic si nepamatuje.... a ty její zpomalené pohyby a trochu zakřivené ústa na to vypadají.... to ji opravdu není ochotný někdo pomoct a dát na kompletní vyšetření .... než bude pozdě....
Rychtář je nezodpovedny zmetek který na ni vydělává a Iveta není schopná se bránit ..... to když byla na policii ti policajti neviděli v jakem je stavu.... co její matka a bratr.... jsou slepí nebo debilni že to neřeší.... to je obrovská lhostejnost a bezcitnost..... kolik lidi už zbytečně zemřelo na mozkovou mrtvici nebo infarkt jenom proto že lidé si mysleli že dotyčná osoba je ozrata .....

alla
18. 07. 2013 17:50

Ona se na to nemohla zeptat, ten dialog organizoval Rychtář.
Tam je vidět, že Džambulka dostává jenom opatrné otázky.
Nehledě k tomu, že ten hon a cirkus v Itálii, byl v režii Novy a oni
to i platili, tak si to teď musej udržovat, aby mohli dělat další reportáže. Rychtář z toho žije, a oni honí sledovanost.
Tady vůbec nikomu nejde o zdraví Bartošový, jinak by se zeptali Rychtáře otevřeně i před ní, proč jí okamžitě nedal na léčení, jak to slíboval před kamerama.
Jestli si vůbec někdo z těch redaktorů uvědomuje, co mají na svědomí a za co jsou spoluodpovědní.
Redaktor NOVY hrdinně předává na schodech před budovou, za asistence kamer, nějakému policistovi flešku????
To bylo v úterý ve zprávách. Tak se ptám Co to je??????
ZDRAVÍ A ŽIVOT BARTOŠOVÉ NIKOHO Z NICH NEZAJÍMÁ.
JDE JENOM O PRACHY A SLEDOVANOST!!!!

maus.maus
18. 07. 2013 20:54

Alla : Tady s tím článkem musí normální člověk souhlasit. Kdo přivedl I.B. do tohoto stavu ???? Když ji odvážel p. Macura, tak byla neprosto v nepoužitelném stavu. Co je toto zase za divadlo a kolik hochštaplerů se tady na tomto neštěsí živí. Toto už nejsou ani lidé, ale obyčejné hyeny. Bohužel, že musíme žít v takovéto společnosti kde kodex etiky a morálky je na bodu 0.

hejhej
18. 07. 2013 16:38

Rozhovor s Bartošovou za přítomností pitomce vedla redaktorka z Novy.Proč se Bartošové nezeptala,z jakého důvodů posílá Macuru do kriminálu, když si ho sama zavolala a dobrovolně s ním odjela?

ssarahhh
18. 07. 2013 13:29

http­://www­.extra­.cz/ex­kluziv­ni-video-zpoved-josefa-rychtare-byla-zubozena-na-kost-vyhubla-troska-pila-a-nadmerne-uzivala-leky-slova-po-kterych-se-rozplakal ---

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.