K České televizi neodmyslitelně patří už několik let. Pravidelně v ní měl své pořady. Tím posledním byla zábavná talk show Trumfy Miroslava Donutila. I přes dobrou sledovanost v ní ale ČT nechtěla pokračovat, což herce a baviče na konci minulého roku velmi zasáhlo. Od té doby žádný pořad ve veřejnoprávní televizi neměl. Až teď!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pamatuji si DONUTILA z r.2000 při tzv.televizní stávce jak seděl v parlamentu na balkoně a dával najevo svou podporu stávkujícím vyžírkům z ČT takže tam má od té doby o kšefty postaráno.Ze stejných důvodů tak ČT podporují různí rádoby umělci což se jim v angažmá pro ČT bohatě vyplácí a ty občane mlč a plať.
SOUHLAS s ahmikem. Navíc ČT nemá jen naše poplatky,ale žije zejména z archivu, kdy většina dobrých pořadů pochází z minulosti a ještě jim to nestačí a tak tyto pořady nabízejí zájemcům k prodeji v telešopinku.Tomu se říká kreativita a Rada pro televizní vysílání k tomu jen přihlíží (nebo je podplacená ?)
Donutilovi zruší jeden program(pro nízkou sledovanost) a jako odškodné dostává hned jiný. Má jiný název, ale v podstatě si do něj zve opět své kamarády ze showbyznysu . Chvílemi to spíš vypadá jako spomínání v domě důchodců. Ale co , někde se hoši musí napakovat !
ČT naší zásluhou na to má.Když se zde mohou živit stovky různých darmošlapů-moderátorů s jejich hroznou češtinou,sportovních komentátorů,"rosniíček a rosňáků" atd., tak jeden DONUTIL je kapka v moři.Navíc ještě nemluvím o externích spolupracovnící a většinou hereckých nýmandech,kteří zde mají předplaceno.Prostě je to MOLOCH,který by měl být zprivatizován a měli by "po ptákách".
Pana Donutila jsem měla docela ráda, ale v poslední době je ho všude moc a jeho příběhy se pořád opakují, prostě nic nového. Zdá se mi, že je na všech televizích tak jen přepnu a vidím - zase Donutil. Je to bída, když nám všude cpou jednu osobu o kterou zájem upadá. A teď čtu, že se urazil když mu zrušili pořad, ale hned mu nabídli nový a jistě za pořádné peníze. Tak se ho hned tak nezbavíme.
Pana Donutila obdivuji, něco dokázal , je to velký herec. A lidé dříve narození se rádi podívají na staré pořady , které byli hezké. Dnes už je to úpadek.
Přesně na to jsem myslela, když jsem TV přepla na tento pořad. Fakt nic nového, pořád staré, známé ksichty a historky a Hanička byla snímána na dálku, neboť vidět ji zblízka je přinejmenším tak trochu horor ...
Taky doma přepínáme. Když nežvatlá "veselé" historky, tak na dalším kanále nám vypráví, jak je někde jinde úžasně. A na to jsme mu my přispěli z našich POVINNÝCH poplatků.