VIDEO Klára Černá touží po Natálce: Unesli mi dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Klára Černá touží po Natálce: Unesli mi dceru!

Soudní tahanice o dítě mohou trvat i několik let, jsou plné špíny a z bývalých partnerů dělají protivníky! Příběh Kláry Černé (36) z Prahy, milované dcery Nelinky (7) a jejího otce Františka Vilhelma (30) je jedním z nich. Před půl rokem ji, jak ona říká, unesl otec ze školy. Soud mu ji svěřil do péče. S Nelinkou se její maminka viděla od té doby pouze dvakrát!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

terka01
06. 03. 2013 19:05

Přeji paní Klárce Černé, ať už konečně zvítězí spravedlonost a má malou Nelinku brzo u sebe. Soudní procesy jsou neuvěřitelné a bohužel věřit ve spravedlnost soudu v dnešní době je bláhové. Naštěstí je určitě paní Černá statečná a tak vše určitě k plné spokojenosti celé rodiny zvládne a brzo malou dcerku získá zpět. Přeji pevné nervy a držím palce.

online
02. 03. 2013 11:13

je to opravdu otřesné případ už se táhne půl roku a úřady s tím nic nedělají je neskutečné co se na dnešním právním poli muže dít a kam až situace může dojít,myslím že je to hanba celé naše justice a právního systému...případ je víc než transparentní otec porušuje všechna dohodnutá pravidla nelinka trpí otec jí nedává do školy takže je zanedbáváno i její vzdělání které je v tomto věku zásadní a pro další osobnostní rozvoj klíčové a skutečná rodina nelinky u které je jí tak dobře je nešťastná!pevně věřím že spravedlnost konečně zvítězí a nelince a její rodině bude zase dobře a moc všem laskavým a dobrým lidem držím palce!!!!!

doneka
01. 03. 2013 10:24

Tak co heleno kde jsi??A kde je reakce na to že se s vámi chce tady někdo setkat osobně z očí do očí,hrdinko jenom plácat nesmysli ale jenom tady když vás nikdo nevidí kde je policie a advokát,koho tím chcete zastrašit. opravdu hnus hnus.Copak i vy děláte Nelince opravdu se jí vysmíváte???Ubohost dospělého člověka nebo vy asi nejste dospělá,protože dospělá žena by toto nikdy neschválila a opravdu vám přeji to nejhorší ve vašem životě když víte že se týrá dítě a nepomůžete mu a zastáváte se jenom psychopata který není schopen vychovat řádně dítě a má ho. Vlastně jste taky tyran. Neohlásit trestný čin nebo týrání je také trestné a tím pádem jste spoluviník a můžete být také za to souzena na několik let.

stoptyranideti
28. 02. 2013 22:24

chodí nakupovat do obchodů tyranů. Jak to, že někdo tam se nenechá slyšet. Překvapuje to, protože 100% mnozí tam vědí co se tomu dítěti děje a že nesmí ani slyšet maminku v telefonu natož, aby od ní mohla dostat dárek dokonce ani k Vánocům. Ten otec je nelidská zrůda a dítě mu to nikdy (a to si může být jistý) nezapomene! Tím to co dělá dítě definitivně ztratil - protože násilím si lásku získat nelze! Jak je možné, že mu to úřady povolují. Je to hanebné!!!

macron
28. 02. 2013 21:08

naprosto to na otce sedí
http­://e­lyna­.wz.cz­/jak_r­ozez­nat_ps­ycho­pata­.htm

doneka
28. 02. 2013 20:11

Dobrý večer,nechápu tu Helenu já jenom doufám že to není matka protože doma mít matku bez velkého citu je šílená věc.A hlavně už jenom podle slov dokáže jenom a jenom ubližovat. Já jako žena s dětmi si neumím představit něco tak šíleného co se stalo paní Kláře a hlavně její Nelince je to hrůza. Přála bych té Heleně aby doma měla psychopata který by jí mlátil a týral a nechal se živit od ní a platit celý byt a když by neposlechla tak by začal znova a pak by také určitě mluvila jinak a sama by mu také děti které byli u všeho a otce se bojí moc ráda dávala a na úkor toho že děti nechtějí a odmítají.A hlavně vím že Nelinka sama chce domů k mamince a taťkovi který jí miluje a vychovával od mala a v sourozencích nedělá rozdíly.A také nechápu naši justici v rozhodování ani děti do dětského domova nerozdělují tak nechápu tento případ vytržení Nelinky z úplné rodiny a názor s jedním otcem jsou problémy tak se mu dá dítě a je klid a druhé má smůlu a můžou obě děti strádat a trápit se. A také Helena má asi něco společného s psychopatickým otcem Nelinky že se ho tak zastává tak ať si ho vezme a Nelince dají pokoj a vrátí tam kam patří do její milující rodiny a hlavně k jejím kamarádům a do její školy ze které jí otec urval a podepsal že jí tam vrátí. Tam mají aspoň dobrou výuku na rozdíl od Šluknova kde mají školu na úrovni zvláštní školy.

stoptyranideti
28. 02. 2013 14:53

Takového příživníka na lidském neštěstí, aby pohledal. Že si tam nedá fotku - osoba necudná.
OPRAVDU NAVRHUJI PŘÍSPĚVKY NEVĚŘÍCÍ HELENY (KDO VÍ KDO TO JE ZA ZCHÁTRALOU EXISTENCI) IGNOROVAT. JSOU PLNÉ LŽÍ A ZLOBY A TOUHY PO CO NEJVĚTŠÍM TÝRÁNÍ DÍTĚTE. ZŘEJMĚ JE I ROZUMU MDLÉHO. A S TAKOVÝMI NEMÁ CENU SE PŘÍT. U TAKOVÉ OSOBY SE NEDÁ USPĚT. OPRAVDU SE ZDÁ BÝT TĚŽCE SLABOMYSLNÁ A ZLÁ. ONO SE JÍ TO VRÁTÍ. MOŽNÁ SE CHODÍ I HOLČIČCE POSMÍVAT. KDOŽ VÍ.

...333
28. 02. 2013 09:41

Heleno jak se cítíte když vás tu nikdo neposloucháná,nikdo neakceptuje to co tu píšete,všichni jsou proti vám vy jste tu se svými argumenty sama a nikdo se vás nezasetane??? cítíte vztek,bezmoc a nepochopení,cítíte se sama a nepochopená?? a to je jen virtuální svět a vy s tím nemáte dohromady nic společného...ted si představte jak se cítí Nelinka ve skutečném životě,kde jí nikdo neposlouchá a nerespektuje to co chce,vy jste dospělá a bránit se alespon trochu můžete,ale Nelinka je sedmileté dítě které se se umí bránit jen tím že nechce být tam kde je a chce za svou rodinou a přáteli zpět do Prahy... přestaňte se dokola ohánět soudním,právním a jiným systémem a zkste se na to vy i ta rodina ve Šluknově podívat z lidského hlediska,z hlediska přání malého dítete které se nemůže bránit a musí trpět jen to za co si pan Vilhelm zaplatil... kdyby Nelinka k "otci" měla nějaký vztah,chtěla se s ním vídat a on se od začát nechoval jako idiot,nikdo by jim nebránil aby se stýkali,ale vytrhnou nevinné dítě z jeho prostředí aniž yb mělo jakoukoli možnost se k tomu vyjádřit,to vám příjde fér??? kdyby měl pan "otec" takový zájem a tolik by mu na Nelince záleželo,bojoval by ano,ale tak aby jí to neublížilo a snažil by se najít si k Nelince cestu postupně a ne prostě přijít a bez ohledu na všechno a všechny si jí prostě vzít... dokážete si vůbec představit jak se musela cítit kydž si pro ní přišel pro ní doposud cizí člověk a odvezl jí na druhý konec republiky?? pokud v sobě máte alepon trochu zdravého rozumu zamyslete se nad tím všichni a přestante Nelince vnucovat něco co evidentně nechce a co jí ubližuje...!!!

nevericihelena
28. 02. 2013 10:29

Dobré ráno, bohužel nejsem naštvaná ani bezmoc­ná..­..pos­tupnou cestu hledal 4 roky, ale nikdo mu nepomohl a pochybuji, že někdy přiznáte i Vaši chybu.... Myslím, že nejlepší bude zveřejnit vše, aby toto nesmyslné tlachání mělo konce....Vaše napadení otce, Vaše osočování. Požádáme tedy policii a advokáta, aby udělal kopie všech dokladů a vše zveřejníme.Dlouho jsem to panu Vilhelmovi vymlouvala, protože to bude mít negativní dopad jak na viníky, tak na nezúčasněné a nevin­né..­.bohu­žel.­...

...333
28. 02. 2013 11:14

a to je přesně to co píši... necítíte NIC,nikdo z vás necítí NIC,myslíte jen na sebe a ale ne taho koho se to nejvíce týká na Nelinku,pro vás je to jen nesmyslné tlachání,pro ní je to otázka celoživotních následků,chování jejího "otce"..!! zase se oháníte policií a advokátem... tak to udělějte,nikdo nečeká na nic jiného než na to aby se vše zveřejnilo a konečně se ukázalo jak se věci ve skutečnocti mají....

...333
28. 02. 2013 11:24

a ještě jedna věc,pan Vilhelm to ješte neudělal protože mu opravdu tolik záleží na nezučstněných osobách?? jak šlechetné,kdyby tak záleželo na blahu "své dcery"

stoptyranideti
27. 02. 2013 23:39

Ano, ubohá. Kdo jiný by mohl hájit týrání této malé holčičky. Zřejmě to není ani člověk, který by byl obdařen dětmi (naštěstí pro ně). Nechápu - že se nestydí - lhát a ještě se snažit ospravedlnit týrání dítěte. Každý soudný člověk chápe o co jde. Opravdu její jméno napovídá, co má každý nad jejími příspěvky dělat - nevěřícně hledět.

nevericihelena
28. 02. 2013 10:30

Není jedinný důkaz týrání, važte slova. Vše i jen nařčení z únosu Vám jenom uškodí..... A k mé osobě se prosím nevyjadřujte, neznáme se osobně....

rodinaaa
27. 02. 2013 23:33

Držím palce Kláře a Romanovi. Je vidět, že v našem státě to není jednoduché. Nejhorší na tom všem je, že nejvíce to odnáší Nelča, která chce být doma u své maminky, otčíma a sestry Domči. Nelinka už několikrát řekla, že chce být u maminky. To jí nikdo neslyšíte ??? S ní se tahle tahanice potáhne celý život. Nechci ani pomyslet, jaký to pro ni musí být, být s otcem, který ji nechce pustit domů.

stoptyranideti
27. 02. 2013 23:30

Je to jednoduché jako 1+1. JE MOŽNÉ SNAD, ABY BYL DOBRÝM OTCEM TEN KDO ZPŮSOBIL DÍTĚTI TOLIK UTRPENÍ? ALE ÚŘADY JSOU JAKO KDYŽ JSOU Z PLANETY PSYCHOPATŮ ČI CO? V ČECHÁCH JE ÚŘEDNĚ TÝRÁNÍ DĚTÍ UMOŽNĚNO - A TZV OTCŮM - PSYCHOPATICKÝM OSOSBNOSTEM UMOŽŇUJÍ VYRÁBĚT DALŠÍ PODOBNĚ POSTIŽENÉ. KDO NEBOHÉ DĚTI PŘED TAKOVOU NESPRAVEDLNOSTÍ ZACHRÁNÍ? PSYCHOPATIČTÍ LIDÉ MAJÍ PORUCHU CÍTĚNÍ A NA ORIENTACI VE SVĚTĚ JIM ZBÝVÁ JEN ČASTO CHLADNÝ ROZUM A MOTIVY PLNÉ NENÁVISTI, PROTOŽE SE NIC JINÉHO JE RODIČE V DĚTSTVÍ NENAUČILI, PROTOŽE SAMI BYLI TOHOTO RAŽENÍ. UBOŽÁCI, ALE PROČ SPOLEČNOST TAKOVÉ PROBLÉMY PĚSTUJE? KDO TO VÍ? ZDE VŮBEC NEJDE O TO, ABY DÍTĚ MĚLO OTCE, ALE ABY BYLO UCHRÁNĚNO PŘED ČLOVĚKEM, KTERÝ SE STAL OTCEM JEN DÍKY LÁSCE ŽENY, KTEROU SI NEZASOUŽIL A KTERÝ JE VZHLEDEM KE SVÝM ČINŮM OPRAVDU VELMI POSTIŽENÝ.

jezibaba1979
27. 02. 2013 22:56

A ještě mám takový malý dotaz... proč pan Vilhelm Nelču odvezl až do Šluknova, když sliboval, že jí neodtrhne z jejího života... aby neviděla maminku... nebo Romana, nebo přátelé, děti, které ji stále chtějí a zvou na narozeniny... že by Nelinka byla chytřejší než si myslí a chtěla pořád domů... že Nelinka vypovídala, že o mamince raději nemluví, protože se bojí tatínka... HRŮZA... FUJ.... úplně to vidím...

nevericihelena
28. 02. 2013 10:33

A proč matka nepřijala pozvání do Šluknova na úřad, aby se domluvil a uskutečnil styk s dcerkou??? To je podstatný dotaz a vidím, že na žádné otázky matka není schopna odpovědět....Ani jedna odezva na předchozích sedm let Nelinčiného života....

jezibaba1979
28. 02. 2013 11:41

ale ale co to povidate... ona ve sluknove byla a domlouvala se... on nechce aby se Nelca s mamkou viděla...jen chce malou Dominiku.. jak to má udělat... poslat samotnou holku vlakem???? Romana tam taky nechce...

cervenakarkulka
27. 02. 2013 22:07

Nelinku jsem znala prakticky od miminka,byla to moc hodná,­šikov­ná,ve­selá,­samos­tatná holčička.Klárka je a bude senzanční mámou.Jen vůbec nevím a neumím si představit jak až se vrátí(jako že se vrátí)domů,s jakým pocitem bude dál žít.Asi se někde stala velká chyba,kterou je nutno okamžitě a co nejrychleji opravit.

krasnaneznama
27. 02. 2013 22:01

Lidi, pokud přemýšlíte rozumně, tak snad je to všem úplně jasný s kým chce Nelinka být.
Podívejte se ještě jednou na video a vše pochopíte!!!
Proč tu Nelču, tak trápíte
Nemám slov a je mi zle.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.