Tvář Pavlíny Dankové (49) si většina z nás pamatuje z Občaského juda. Už méně lidí ví, že se stala šéfkou komunikace motolské nemocnice a zároveň její pacientkou.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
budou asi umělý a když budou muset pryč aby rakovina dále nebujela, tak to bude škoda, ale pořád lepší s amputovanejma ceckama než tuhá na olšanech. důležitej je stejně podvozek a ten má dobrej, nééé
Prosím tě, vyjmenuj co můžu jíst. Zbejvá mi jen ovoce a zelenina, nebo snad ještě něco? Jo, teď jsem si vzpomněl na sladkovodní ryby. Mořský ne, to je na dnu. Kuřecí maso taky. Kdo chce bejt zdravej, tak si moc neužije a ještě je to bez záruky.
Výrobky ze soji se nesmí přehánět, soja má v sobě nějakou látku, která ve větším množství škodí lidskému organismu (Konec vodníků v Čechách). Nemluvě o tom, že každá luštěniny podporuje dnu. Veškerá drůbež je mladá, i králíci, to je na dnu, ořechy obsahují tuk, semínky taky, to je na cukrovku, batáty a brambory obsahují škrob, který se rozkládá na cukr. Moc si nevybereš.
fortin souhlasím s tebou, ale třeba králíky jsme museli přestat chovat, to je zase na dnu jako dělaný. S tím cukrem jsem to četla mockrát, že rakovina, ta svi.ně má ráda sladké. Proto jeden čas koloval recept, že prý javorový sirup a jedlá soda a nic sladkého ani ovoce nejíst. Rakovina pohltí to sladké a ta soda ji má zničit. Četla jsem na to odkazy a lidem to nepomohlo.
A to tě učili kde,v pomocné?Nebo sis to vygůůglil??? Lidé dříve tohle jedli,i maso,kouřili viržinko a rakovina byla neznámý pojem,tak neblábol.Kolem nás je plno chemie,zkažené ovzduší,voda-to je daleko horší hřebík do rakve,chytrolíne