Petra Kvitová před finále Fed Cupu pořád netrénuje: Uzdraví se? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Petra Kvitová před finále Fed Cupu pořád netrénuje: Uzdraví se?

Tady už končí legrace! Dva dny před startem fedcupového finále Česko – Srbsko je domácí tenisová hvězda Petra Kvitová (22) stále nemocná. „Je to zase o trochu lepší,“ zopakovala včera zastřeným hlasem svoji oblíbenou větu. Pět dní ležela se zánětem průdušek v posteli, v pondělí si střihla exhibiční set proti Šarapovové a pak lapala po dechu. „Přitížilo se mi, ani jsem nešla s holkama na večeři,“ přiznala.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

franta15
01. 11. 2012 18:34

Buď nastoupí a prohraje hned 1. zápas nebo neprohraje, ale nepůjde ji to a tak hru vzdá. To co se o ní pořád píše, jak se její stav zlepšuje, tak to vypadá jakoby měla nejmíň zápal plic. Ve skutečnosti zdravotní problémy určitě má, protože je hodně bledá. Má však taktiku mlžit a nepřímo říkat, že nastoupí a že už je ve formě. Vůbec to však tak není a bez ní to neuhrajeme. Je otázka jestli bychom vyhráli kdyby byla zdravá, protože ona je na hromadě především psychicky. Problém č. 1 je její trenér, protože ten strejda to nezvládá. Kvitová musí mít trenéra, se kterým musí mít větší odstup coby hráčka
a musí být pro ni Autorita s velkým A.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.