Podzim bez rýmy, nachlazení a kašle? Zkuste to! Zatočte s chřipkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Podzim bez rýmy, nachlazení a kašle? Zkuste to! Zatočte s chřipkou!

Podzim je krásný, dokonale vymaluje přírodu, jenomže umí také pořádně potrápit. Ohlásí se rýmy, kašle, nachlazení či chřipky. Bolí vás hlava, svaly, klouby, zvýšila se vám teplota a škrábe vás v krku? Nejradši byste zalezli do postele a zůstali tam? Tak to vás přepadla chřipka! Jak se jí ubránit, když na nás ta mrcha útočí? Očkování, vitamíny, Paralen, Aspirin a rady našich babiček…Co říkáte? Pojďte se na to podívat…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

malal
13. 12. 2015 22:31

Nejlepší je posílit imunitu hned začátkem podzimu ;-) Výborné zkušenosti mám s otužováním, i když začátky byly krušné… :-/ Když už něco přijde, je to většinou kašel, na ten suchý dávám sirup Levopront, na vykašlávání pak je mým spojencem jitrocelový sirup.

julianaa
04. 11. 2015 17:47

Pro nejmenší děti je Quixx baby moc prima...mě osobně vyhovuje,že to jsou kapičky a moc dobře se aplikují a samozřejmě i pomáhají...

sambiliong
26. 10. 2015 10:54

Na rýmu je výborná mořská voda, používáme ji celá rodina, i jako prevenci, celoročně. Skvělé je, že se dají sehnat i kapky s mořskou vodou pro nejmenší miminka; kapičky Quixx Baby se dají dávat hned od narození.

eva.trlikova
16. 11. 2015 08:46

Ideální je včasná prevence - vitamíny, tekutiny...ale jakmile na mě něco leze, dávám si zázvor s citronem ... Mořská voda je výborná...já tedy proplachuju každý den...dřív jsem na rýmy trpěla, ale co si pravidelně stříkám Quixx, je to ok. I pro děti je Quixx baby šetrný k čištění nosních sliznic. Hlavně přírodně a bez chemie

christiiina
27. 10. 2014 10:42

Také nemám ráda chemii vždy se snažím zbavit nachlazení nějak po domácku Vyráběla jsem si na posílení imunity i echinaceovou tinkturu, ale nebyla tak účinná Teď kupuji v lékárně přímo echinaceové kapky z kořene od imunitu a zatím, klepu, se mi nachlazení i chřipka vyhýbá. Ono né vždy je sáhnout po chemii to nejlepší.

danielllka
27. 10. 2014 10:09

Také nerada sahám hned po nějaké chemii, takže na rýmu jsem si teď v lékárně koupila přírodní sprej z bylinek s příhodným názvem rymastop Už kvůli toho názvu jsem koupila a fakt mi dost pomohl na ucpaný nos. Takže teď má místo u mě v lékárničce.

zoufalik
19. 10. 2012 16:37

Tak s tou mrchou jste to vystihli přesně. Když jsem byla malá, tak tvaroh se používal k léčení uplně běžně. je fakt, že mazlal byl mastný a všecko možné, ale pomohl. Nebo možná to že všichni věřili že mě to vyléčí mě vyléčilo Dneska svým dětem kupuju stopbacil z bylinek. Je to sirup a funguje jako poislovač imunity. Ježiš, to zní jak z reklamy Zatím se nemocim vyhýbáme, tak aby nám to taky vydrželo!

alcaslibi
19. 10. 2012 09:59

Moc se mi nelíbí plýtvání jídlem mazáním na různé části těla, navíc tomu ani příliš nevěřím, ale další rady opravdu fungují. Mám vyzkoušené zábaly a taky mazání psím sádlem z bylinek z lékárny, o kterém píší, a vážně to pomáhá. Tady je ale důležité koupit si ten se švýcarským křížem, protože ostatní jsou spíše náhražky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.