Dva roky od únosu Aničky Janatkové (†9). Policie přiznává: Ten případ nás navždy změnil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dva roky od únosu Aničky Janatkové (†9). Policie přiznává: Ten případ nás navždy změnil

Tak smutné výročí! Od zmizení školačky Aničky Janatkové (†9) v pražské Troji uplynou v sobotu přesně dva roky. Vzpomínka na malou nadějnou baletku, kterou cestou ze školy zatáhl do křovin zahrádkářské kolonie, znásilnil a nakonec zavraždil Otakar Tomek (†41), stále žije...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ixtlil
17. 10. 2012 03:10

Dobrý den, Kamarádky Aničky se jmenovaly Viktorka, Lucka a Lenka . V tomto školním roce , když jsem se dívsl na web na Šutce, jsem zjistil dosti zsjímavou věc, obě dívkxy Lucka a Lenka , jež jsou evidentně dvojčaty , což je patrné ze snímku před školou a v kostele, mají stejné příjmení, jako údajný pachatel. Můžete se podívat na web , kde je oznámení, o žácích, kteří se přihlásili do 6. třídy s rozšířenou výukou matematky a informatiky, Tak jsem přemýšlel,že tato dvojčata musí mít pochopitelně stejné datum narození a tudíž byly obě dvě přihlášeny na tuto školu v jden den a obdrežely po sobě jdoucí čísla a taková náhoda není, aby to byly jiné dvě dívky. Takže Viktorka je v té obyčejné třídě 6. a tyto dvě jsou společně v té s pokročilejší výukou. Prostě kam jde jedna, tam bývá i druhá a tak jsem našel jejich příjmení, ke svému údivu shodné s údajným pachatelem .Můžete se přesvědčit, je to na podstránce informace pro rodiče a rozhodnutí o přijetí žáků do 6. třídy s rozšířeným vyučováním .

hillaarkaa
11. 10. 2012 13:33

I kdyby se na něco nového přišlo,nic už jí nevrátí Prachy a podsvětí v tomto státě dělají své

to555
10. 10. 2012 13:34

Sohlasím co jste napsal.

lukreciaborgia
10. 10. 2012 12:43

Naopak Otakara Tomka zavraždili v cele!!Do dneška se neví k kým byl na cele,do dneška se neprokázaly otisky prstů,které na Anně nebyly.Zato její fotr má kamarády Ukrajince,jejich auta tam stojí dodnes a měl tyto kámoše i před vraždou.Byla to pomsta Janatkovi za obchody s ropou a jiné.To vědí všichni a Blesk s AHA se nám snaží vsugerovat ,že naše policie je tak dobrá,že našla vraha.To samé je doktor Rath.Mají jednoho,na kterého nasadí kvůli 7 milionům 150 policajtů a Dalíka dneska kvůli 8000 milionů pustí.!!!Stejně tak s mety­lalko­holem­.!!Chyt­nou jednohoa krutě mu dají zabrat a v Poslanecké sněmovně se řežou smíchy jak to zvládli.Místo aby policie jela do Českého Těšína,jede na opačnou stranu.Škoda mluvit.

jity
10. 10. 2012 13:35

Dozvíme se kdo vlastně Aničku zavraždil, tušil něco otec, který vyzýval v televizi, aby jim Aničku vrátili? Pravda asi odešla na věčnost s Aničkou. Pokud to byla pomsta otci, tak hnusná a neodpustitelná. Aničce pokoj a klid. Když umírají děti, je to vždy velmi smutné. Zemřel mi kdysi spolužák, bylo mu pouhých 9 let a dlouhá léta na něj vzpomínám. Často se zastavím u jeho hrobu.

hillaarkaa
11. 10. 2012 08:56

Naprostý souhlas Na Novinkách tě za nějakou dobu budou za tyto řeči lustrovat.Prostě pravda a láska zvítězila

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.