Žádné skrýše na peníze v matracích či mrazáku! Poslanec David Rath (46, exČSSD) a jeho lidé (všichni jsou obviněni z korupce) se s ukrýváním milionů příliš nepárali. Kromě plných trezorů schovávali bankovky, kam je napadlo. Policisté je během prohlídek našli v odkládací skříňce na chodbě, v nočním stolku, ale také třeba v policích ve sklepě, kam lidé obvykle ukládají sklenice se zavařeninami.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nedělejte z Ratha ani ze čtenářů takový voly. Tohle je naprosto vykonstruovaná předvolební peechovina. Nebo osobní msta vedení Ringierů za to, že jim někdo dal nebo nedal.
Na to, kolik roků je Rath poslancem a jaké měl různé aktivity, toho tedy u něj mnoho nenalezli. Na ty dva bych si posvítil, ti byli evidentně nejen hodně "hladoví", ale také hloupí.
Ráth je korupčník jak vyšitý spolu s Kottem a Pancovou.Nejvíce v parlamentu řval pro boj s korupci,aby byl velitelem zlodějů.Jen ať sedí,má za co.Časem všechno vyplave na povrch.
Kéž by časem vše vyplavalo na povrch - spíše mám obavy, že na všechny špinavosti je už uvázán hodně velký balvan vhozený na dno řeky... Jestli něco vyplave, budeme se asi hodně divit - Rath je jenom bělička, žraloci plavou jinde.
Já jsem čekala na to jaký humbuk kolem něj stále je,že to budou stovky milionů a ono pár milionů ani ne v desítkové jednotce! No to jste mně opravdu dostali! Opět jste mně jen přesvědčili o tom,že je to hon na malou lišku velkými sokolníky!
Ostatní je na účtech? No když víš tak jistě a píšeš o tom,dej vědět polišům,dostaneš za to medaili za osobní statečnost! Na takové jako jsi ty oni čekají!