Bývalá první dáma Dagmar Havlová (59) má starosti. Při pádu si zlomila zápěstí, navíc vzorně pečuje o nemocnou maminku Markétu (88). Mimo jiné jí do své vily v pražských Střešovicích nechává vozit stravu a další věci. Jeden z posledních balíků, který do vily dorazil, však budí značné podezření!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
o co se tu lidičky snažíte? No tak si koupila masážní křeslo pro sebe a pro nemocnou mámu! A i kdyby za něj dala melouna,tak to musí být každému šumák! To je fakt už k zblití,jak se snažíte podstrkovat lidem tu svoji ubohou nenávist a zlobu! Bl.b se na ní chytne spolehlivě a já jen doufám,že těch inteligentnějších lidí je stále ještě většina! Paní Havlové přeji ať jí křeslo dobře slouží k relaxaci!
Peněz má dost, ale podvedení důchodci to je jiná! A stát v čele s Nečasem a jeho předchůdci to ještě podporují. Vždyť se nejedná o podvody a okrádání, ale je to "volná ruka trhu" dle Václava Klause.
To snad už není možné. Ti bulvární fotografové ji snad celý den stojí před barákem, anebo ji pořád sledují. Nenazývá se náhodou tato praktika "stalking"? A pokud se nemýlím, tak od roku 2010 se také jedná o trestný čin. Já být na místě Dagmar Havlové, tak je normálně žaluju, protože v tom se přeci nedá žit!
To snad už není možné. Ti bulvární fotografové ji snad celý den stojí před barákem, anebo ji pořád sledují. Nenazývá se náhodou tato praktika "stalking"? A pokud se nemýlím, tak od roku 2010 se také jedná o trestný čin. Já být na místě Dagmar Havlové, tak je normálně žaluju, protože v tom se přeci nedá žit!