Vepřové, kuřecí, hovězí... Jak poznat čerstvé maso? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vepřové, kuřecí, hovězí... Jak poznat čerstvé maso?

Začíná velikonoční víkend a není snad rodina, která by dnes či zítra nejela na větší nákup. V košíku jistě nebude chybět maso a uzenina.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bobina
07. 04. 2012 08:04

když nás učí,jak poznat čerstvé od zkaženého! Čerstvost by měla být samozřejmostí ne??? Co dělají kontrolní úřady??? Málo se u nás trestá,směšné pokuty a tak jíme jen odpad! Oni by si to rozmysleli všichni,kdyby se jim porážka,výrobny a prdejny pozavíraly a ne jen směšně vyhrožovalo a pokutovalo jen omylem!

tomik007
06. 04. 2012 19:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fortin
06. 04. 2012 13:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.