Volby na Slovensku: Ficův drtivý triumf! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Volby na Slovensku: Ficův drtivý triumf!

Víkendové předčasné parlamentní volby v sousedním Slovensku s přehledem vyhráli sociální demokraté (SměrSD) v čele s Robertem Ficem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

knkn
12. 03. 2012 18:15

A něco pro zajímavost z Česka dne:12.3.2012
Posílám Vám část diskuse, která mě zaujala k dnešnímu článku v rozhovoru s jednou výše postavenou soudkyní odcházející do penze, kde se vyjádřila k tomu, že se jí nechce žít v tomto státě, který dělá silnou AGRESIVNÍ ANTISOCIÁLNÍ POLITIKU: Kalousek, Nečas, Klaus adal....
Hned v předcházejícím článku se psalo o tom,že v zákoníku práce je mimo jiné také novelizace k půjčkám lichvářů: zkráceně: pokud si na Vás někdo vymyslí, že Vám půjčil "majlant" a přivede si k tomu jakéhokoli svědka- situace se projednává, jako kdyby to bylo sepsáno na papíře.čili: LICHVÁŘŮM BUDE STAČIT POUZE TVRZENÍ, ŽE MĚLI S DLUŽNÍKEM POUZE ÚSTNÍ DOHODU, KTERÁ BUDE MÍT STEJNOU VÁHU ,JAKO DOHODA PÍSEMNÁ- VÍM, ŽE JE TO HROZNÉ, nesmyslné, ale najděte se dnešní ranní zprávy na internetu, cca kolem 10.hod- JE TO TAM !!! ( dne: 12.3.2012)
POSÍLÁM TU ČÁST JEDNÉ DISKUTUJÍCÍ:
….já této infarmaci opravdu věřím, vše tomu, co jsem se dočetla na zatím ještě ne zcela cenzurovaném internetu naznačuje.
Víte, že žijete v zemi, která byla skupinou amerických investorů vybrána jako experiment, kam až jsou Češi ochotni klesnout bez odporu a až čemu jsou ochotni se podvolit? Tento experiment byl sjednán s Václavem Klausem hned po revoluci, proto tak vystřelil raketově... nahoru v jeho kariéře. Zaplatili mu dokonce i psychology a poradce a to vše proto, aby vytvořil co nejefektněji tu nejmocnější konzervativní stranu typu fašistky Tacherové a uchopil moc v zemi a začal zavádět to, co se nepodařilo v Británii. Češi byli vybráni z důvodu nízké schopnosti fyzického odporu, což bylo pro americké investory, kteří si tento pokus objednali, rozhodující. Bylo nutné vybrat národ, který nebude příliš agresivní v poslední fázi experimentu při očekávaných sociálních nepokojích.
Češi byli vybráni také proto, že jejich vlastnost zaprodat za vlastní loajalitu svého bližního, je nebývale silná. Najde se u každé národnosti, ale Češi jsou individualisté s nízkou soudržností. Navíc

knkn
12. 03. 2012 18:16

Dodatek, který se nevešel: . Najde se u každé národnosti, ale Češi jsou individualisté s nízkou soudržností. Navíc po nadvládě silně autoritativního socialistického státu měli američtí investoři do tohoto experimentu jistotu, že se národ ani po 10 letech neoklepe a nezačne svorně novou "revoluci". Mezitím se totiž vytvořily sociálně vyhraněné skupiny, které jsou ochotny "střílet do vlastních řad" a rovněž se využilo setrvačnosti Čechů v boji proti komunismu, který bylo odhadováno vydrží 15 - 20 let. Zatím se české stádo chová dokonce nad očekávání zadavatelů tohoto pokusu. V Česku je vláda připravena zajít až na hranici, kterou si ani židoameričtí finančníci nedokázali představit. De facto očekávali, že se experiment nedožije ani dnešních podmínek. Postoj Čechů ale prokázal, že jsou ochotni se podvolit systematické propagandě a ještě daleko hrubší selekci společnosti a jsou schopni se přizpůsobit i sociálně nemyslitelným podmínkám. Například jsou ochotni se sestěhovat s příbuznými a vlastní byt pronajímat......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.