Smutek končí: Havlová se vrací do divadla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutek končí: Havlová se vrací do divadla!

Uložením urny s ostatky manžela Dagmar Havlová (58) ukončila osmnáct dnů trvající smutek. Z Vinohradského hřbitova herečka podle informací Aha! zamířila rovnou do domovského Divadla na Vinohradech, kde se domluvila na návratu do práce. A to už od příštího týdne!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

majolka232
11. 01. 2012 11:43

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

starypes
07. 01. 2012 17:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

damiana
07. 01. 2012 10:54

Proč by měla truchlit až do smrti, co je to za nesmysly? Tak stará není, navíc je pěkná a tak nevidím důvod, proč by jako herečka neměla vykonávat své povolání. Jestli se někomu nelíbí jak hraje je to jeho věc. Mě se třeba docela líbí. Každý není ten nej (učitel, účetní, prodavačka nebo policista) ve svém oboru. Do jejího vztahu s Havlem nikdo nevidí, třeba si fakt rozumněli, asi jí vyhovoval nějakým způsobem, když s ním byla patnáct let. Jsou husy, co trpí kořalu, násilníka nebo záletníka celý život a ještě jim všechny peníze rozhází. Paní Havlová se zkrátka vdala dobře, měla rozum a pokud si vybere nového partnera, určitě nebude hledat mezi chudáky s "normálním" platem, jak tu někdo psal, už jen proto, že se pohybuje jinde, sama má jiné nároky a to je jistě dobře. Nějaký moula, kterému čouhá sláma z bot by jí tak akorát o majetek připravil a sama by se shodila. Držím jí palce do budoucna a přeji hodně štěstí.

bobina
07. 01. 2012 16:14

naprostý souhlas!

majolka232
11. 01. 2012 11:40

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

renni
07. 01. 2012 10:21

Paní veškrnová-havlová na začátku jejich seznámení možná ho měla ráda byli divadelnící a taky vypadal p.havel fyzicky lépe jen asi měl zůstat sám po smrti p.olgy když člověk miluje a druhý mu odejde po dlouhé nemoci ze světa nemá ani pomyšlení se vdát či ženit spíše přátelský vztah,ale to už je na každém člověku a dáša+havel věděli své do toho nikdo nevidí.každý máme svůj osud a ten je nám tak daný

Shelby16
07. 01. 2012 09:42

Pokud tvrdí, že pana Václava Havla si brala z čisté nezištné lásky a o peníze ji nešlo, dejme tomu se ještě dá považovat za blbou náhodu, že "jinak skromná to žena" je silně zatížena na milionářské auta, ale pokud následující muž, s kterým začne randit bude opět superboháč s palácema a miliónovými konty, tak už opravdu to nebude jen opět blbá náhoda, ale lidi si udělají o ní úsudek sami. Vsadím svoje boty, že následující muž nebude obyčejný chlap s malým českým platem

bobina
07. 01. 2012 10:14

když si člověk zvykne na určitý styl života,nevrátí se na dno,to se může domnívat jen blázen! Bude žít podle toho na co má a byla by blbá,kdyby žila v nouzi a s nějakým moulou,vybere si toho,kdo se bude líbit jí a ne toho kterého jí schválí české drbny! Testovat někomu život je ubohé a malicherné,testujte si své životy a starejte se o to,aby jste zbohatly a nemusely závidět,bude se vám potom žít lépe!

moravacka
07. 01. 2012 07:39

ale, to co predvadela se opravdu podobalo jenom "jevistnimu vystou­peni"­.Samoz­rejme, ze uz ukonci smutek, uz by nebyla tak v kurzu, kdyz je i urna ulozena tam, kam patri.
Takze se vrati na "prkna slavy", ale prejme ji to...

tunka
07. 01. 2012 07:10

To nemůžete pochopit, že Havlová měla svého manžela opravdu ráda? Co jste to za lidi? Asi víte o lidské bolesti ***!!!!!!!!!!!!!!

bobina
07. 01. 2012 08:35

tunko,máte pravdu,vědí HO:VNO ! Slabomyslní jedinci se zařadí do fronty a vykřikují stejná hesla,která se někde dočetli a nebo je slyšely! Je to herečka,tak pláče na požádání,je to z její strany jen honba za prachama,tak se konečně dočkala,je z ní milionářka,starého ožralu si brala jen k vůli prachům,chrchla přinutila před smrtí aby jí přepsal majetek a pod.... Tady se opravdu ukazuje jaký jsme národ,národ složený jen ze závistivců.hulvátů, živený a vychovávaný bulvárem,,protože cizí neštěstí potěší tak jako nic jiného! Z lidí se stávají odporná,nemyslící a závistivá monstra která se baví tím,když mohou ublí­žit,rýp­nout,p­omlu­vit a poplivat. Mnozí by zřejmě byli spokojeni v dobách minulých,kdy se mohlo kamenovat,soudilo se za čarodějnictví a upalovalo se na hranicích. Je to hnus,co se tu děje,ale daleko větší hnus je,co se děje s lidmi! Z lidí se stávají anonymní hrdinové,kteří soudí jiné,vědí jak mají a nebo nemají žít,vidí jim do hlav a kritizují za každou cenu! Je to prostě jen a jen o vlastní neschopnosti a nepochopení a o závisti,nic jiného v tom není,zdravý rozum určitě ne! Heslo přej a bude ti přáno tu neexistuje,jenom syrová závist!

anna1234
07. 01. 2012 09:05

Jak můžeš dělat obrázek národa podle pár příspěvků v bulváru?? Pravda je, že některé příspěvky jsou jaksi..ostré ale copak můžeš všechny lidi házet do jednoho pytle a psát tu, že tu existuje jenom syrová závist?? Pokud žiješ s takovým pocitem, tak to taky nemáš lehké co?

hillarka
07. 01. 2012 09:19

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bobina
07. 01. 2012 10:10

Anno, nedělám si úsudek jenom podle bulváru,to si můžeš myslet jen ty,bohužel! Žiji mezi lidmi,mezi mladými lidmi a nejsem odtržená od světa jak se domníváš! Samozřejmě že se to netýká každého jednotlivce,ale společnosti jako takové a velké většiny! Jsem na světě už dost dlouho na to,abych to mohla posoudit a bohudík vidím,slyším i myslím dobře a bez problému!

anna1234
07. 01. 2012 12:09

Jak jsi přišla na to, že si myslím, že žiješ odtržená od světa?? Proč hned nepřátelský tón?? Ty jenom vidíš společnost plnou závisti, já si myslím, že současná společnost má do ideálu daleko, ale psát, že tu existuje jenom syrová závist, to mi přijde taky přitažené za vlasy. Nic víc a nic míň.

bobina
07. 01. 2012 15:50

Nepřátelský tón jsi trochu nasadila ty,takže bez komentáře. Napsala jsem jen svůj názor,ty jsi na něj nějak zareagovala a já jsem ti nějak odpověděla a nemyslím to také zle! Promiň že budu ironická,ale když to není o závisti a zlobě,tak to u nás bude o lásce a pravdě? No,pravdu máme asi obě,obě jsme si to nějak pojmenovaly a jedeme dál. Samozřejmě,že když napíši,že se společnost změnila na závistivou,že je to myšleno všeobecně a to neznamená každý člověk v této společnosti,ale to já považuji jaksi za samozřejmé a jsem v šoku,že ty si to vysvětluješ tak jak jsi napsala. No budiž,je to tvůj názor a já to beru v pohodě! Klídek a nohy v teple,to je heslo dne a tak to beru,zdravím a přeji hezký víkend!

gabi50
07. 01. 2012 03:01

Kdyby tahle hérečka nehrála dalších 10 let,vůbec nic by se nestalo.Představení Marie Stuartovna jsem Na Vinohradech viděla vloni a D.H.se mi vůbec nelíbila,afektovaná pipka,nic moc . Lucie Juřičková v roli Alžběty,to byl jiný level,ta celou D.H.strčila svým výkonem do kapsy

Shelby16
07. 01. 2012 00:56

Vily, hrádečky, rezidence, bavoráků, Mercedesů, Mitsubishi plné garáže, dědička autorských práv na "dílo" V.H. a peněz jako srač*k

Shelby16
07. 01. 2012 01:09

Mám z toho divný pocit, že jít hrát do divadla za normální divadelní plat, je jen falešné gesto před lidma jaká to je skromná pracující žena, aby se odvedla pozornost od faktu, jaká to je teď multimilionářka. Já jí to nezávidím, ale ať mi nikdo neříká, že si Havla brala jen s čisté lásky, když už v té době se rýsoval za Havlem ohromný majetek. Kdyby Václav do důchodu válel sudy v Trutnovském pivovaru za 12 tis. měsíčně, tak by pohledem o něj ani nazavadila...

decathlon
06. 01. 2012 22:01

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.