Vánoční pečení s Ivetou Fabešovou: Pařížské rohlíčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vánoční pečení s Ivetou Fabešovou: Pařížské rohlíčky!

Cukrářka Iveta Fabešová (26), která má nyní na Primě pořad Vánoční pečení, je také autorkou dvou kuchařek. „Moje první knížka vlastně neměla být vůbec moje. Přeložila jsem objemnou kuchařku Julie Childové Umění francouzské kuchyně a obcházela nakladatelství. Práva na ni ale byla velmi drahá, a tak mi nakladatel navrhl, ať udělám vlastní knihu se sladkými recepty,“ vzpomíná Iveta.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

maarcy
10. 12. 2012 15:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

konvalinka34
16. 12. 2011 22:47

Jak může někdo srovnat tak úžasného profesionála Pohlreicha s nickou Fabešovou, to nechápu. Dobře si vzpomínám na pořad Na nože, cpala se mezi kuchaře a neuměla ani stáhnout lososa, což dnes dělá každý trochu šikovný člověk. A že je usměvavá? Je afektovaná, umělý úsměv, škrobená, nikdo mě nepřesvědčí, že za ní nestojí nějaká protekce. Budař.Taky "herec" z leknutí, ale asi vlivný.

bobina
22. 12. 2011 14:29

Nesouhlas!Je mi vás líto,když nevidíte podstatný rozdíl a při tom soudíte, ona je cukrářka,tak jak jí proboha můžete zazlívat,že neumí stáhnout lososa? A to,že mladá holka neumí stáhnout lososa,to není nic špatného,to se v cukrařině "běžně" nedělá!!! Navíc to nic o dotyčném nevypovídá,žádný kuchař neumí všechno. Je to velice milá,jemná a šikovná žena,která se dokázala z ničeho vyšvihnout a oproti Pohlreichovi je ještě velmi mladá a v jeho letech z ní bude určitě bohatá žena nejen zkušenostmi! Umí se poprat s problémem a kde je konec všem těm frajírkům,kteří s ní soutěžili??? Máte asi psych. blok,když jste do toho k ní zapletla i Budaře ne??? Souhlasím,jen více takových milých lidí na obrazovce! Odpudivý Pohlreich je stratég,který vystihl dobu a začal podnikat,ale že by to bylo nějaké lumen,to není! Podniká jen pro ty,kteří na to mají,to jest pro vyšší vrstvy a pro obyč. lidi má jen posměch! Je to odpudivé stvoření u kterého bych si odplivla!

aspera
16. 12. 2011 14:04

Velmi se nám s manželkou líbí pořad s Ivetou Fabešovou.
Profesionální přístup,skvěle vypadá,nedá se srovnávat s panem
Pohlreichem,který je hrubý a sprostý .U nás jsem její knihu
nesehnal,což o něčem svědčí.Více takových pořadů!!!

konvalinka34
16. 12. 2011 13:41

jsem překvapená, jak nedbalé a nepečlivě vyrobené cukroví si dovolí tato slečna ukazovat!!! žádná cukrářka by cukrovíčko takto neodbyla, / a ona chce mít cukrárnu, proboha! / podívejte se, jak jsou její rohlíčky ošklivé, nestejné, čokoládou omatlané i tam, kde být nemá, v TV ukazovala údajně luxusní skoromuffiny, takové zdobení zvládají 12ti leté dívky. když je pečení koníček té protekční slečny, ať ho provozuje doma, a neukazuje veřejnosti, nebo má za sebou svého přítele Budaře, který jí prostě umí strčit kam chce?! přijďte se podívat na mé cukroví, a to jsem nikdy s cukrařinou neměla nic společného, ale jeden kousek je jak druhý, pečlivě vyrobený a ozdobený. a peču cukrovíčka kvanta.

gabi50
16. 12. 2011 22:43

Ale vždyť to je nakonec jedno,všeliké žraní je stejně jen pro hov.no a prd.el si to nakonec přebere.

gabi50
16. 12. 2011 22:46

Jo a ještě,když nás tak srdečně zvete podívat se na ty vaše kousky,tak kde bydlíte?Posháním tak 20 kámošek a skákneme k vám na kafčo a skouknout ty vaše skvělý cukrovíčka.Co nevidím na vlastní oči,tomu nevěřím.

bobina
22. 12. 2011 14:37

Konvalinko 34, dej se vyšetřit odborníkem ,začíná se u tebe projevovat chorobná přecitlivělost a stává se z tebe stroj!! Asi jsi se z toho měření aby jsi to měla do puntíku stejné začala měnit na železné monstrum řízené počítačem! Bacha na přehřátí,doufám,že tě tvůj starouš alespoň na chvilku vypne a hodí na tebe síť!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.