Sotva Taťána Kuchařová (38) usedla do Rady vlády pro lidská práva, už se ozývají hlasy, že by v ní vůbec být neměla! Několik lidskoprávních organizací vyzvalo premiéra Andreje Babiše (72), aby její jmenování zrušil. A někdejší Miss World teď dohání i minulost. Kritici totiž připomínají její drsný rozvodový spor s Ondřejem Gregor Brzobohatým (43), v němž se přetřásala mimořádně citlivá tvrzení o jeho soukromí.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vážení,nemám žádné důkazy o odbronosti TŤK ,ale obávám se že je duševně OK a a nemusí se pedvádět v tomto světle,A krásnej xicht + titul Míss World stále nedává žádnou odbornost do takové funkce.
Nebyl to žádný rozvodový spor, jak píšete. Rozvod už v té době byl dávno za nimi, už nabyl právní moci, navíc každý soudný člověk ví, že nikdo nemůže nutit druhého, aby s ním žil.
A pro prostší duše - co Kuchařová prováděla, nebylo ani kvůli té církevní anulaci. Ta se v bulváru neřeší.
Bylo to pouze zákeřné chování jedné omšelé, nemorální husy, která se nemohla smířit s tím, že s ní Ondřej už nechce mít nic společného. Že tahle osoba má být poradkyní, a dokonce pro lidská práva, to se opravdu povedlo!
Jsem rád, že Taťána Kuchařová přijala tuhle práci, má srdce na pravém místě. Její osobní spory by nás neměly zajímat. To, že je Ondřej Brzobohatý k smíchu, je sice politováníhodné, ale není to důvod k odvolání Kuchařové
Poradkyně Babiše je padlá na hlavu ? Kuchařová za lidská práva? Můžete mi říct za jaká obecně ? Lidská práva mají nejen staří, ale lidi vůbec obecně !A tato práva obecná ona nechápe, jak ukázala !!!
----------------------------------------------
Kuchařová pošlapávala lidské právo Ondřeje Brzobohatého, a to nejen historkami intimního rázu, které si upravovala , ale i stalking použila, protože ho pronásledovala , naváděla bulvární média, aby o něm psala a zičila ho.Co si on prožil a jak člověk trpí, když se na něho pořádá takový hon si asi poradkNavždy!
Kromě toho Kuchařová není mentálně na výši, aby se mohla problému odpovědně věnovat. Po jmenování Miss World byla " ambasadorkou " všeho možného i lidských práv, ale tyto funkce jsou jen schůze, přestřihávání pásek a vybírání peněz na své akce. Měla se jak prase v žitě a nic moc práce. Kděte do háje s Kuchařovou !!! Jsem pro její odvolání!