Česká televize v rámci plánovaných úspor začne už příští rok propouštět zaměstnance. Plánované škrty se tak logicky dotknou některých pořadů.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
... jeden z programů ČT , kterou rádi oželíme ! Uživit tolik bývalých hlasatelek a jiných hvězd je nákladné. A k tomu všechny témata , které tam rozebírají se pořád opakují . Děvčata hledejte si jinou práci !
Já nejsem TV maniak , nesleduju ani ČT a přitom za ni musím platit což považuji za NEZÁKONNÉ ,kdy není možnost dát čestné prohlášení, zatímco Ukrajinci zde ho využívají na vícero věcí a sami si o podepisují, ale Fiala tak rozhodl a jeho vláda taky.( Asi aby bylo na takové pořady jako Sama doma a třeba ty Ukrajince v Česku, kteří tady čerpají a čerpají a čerpají .. když jsme pořád tak štědří .Já se na ten pořad podívala, abych věděla o čem to je. Pár nějakých moderátorek podle svého IQ vybírá otázky a zve si odborníky. Přišlo mi to hodně jednoduché, spíš slaboduché.
V době AI a copilotů a osvěty si v podstaě může každý vygooglovat co potřebuje a hnít kvůli tomu u TV nemusí. A tím myslím i staré lidi.Ti takové pořady snad ani nesledují.
----
I politické debaty, kterých je teď tolik, že vládě nedají pokoj na nápravu věcí po Fialovi a potažmo i Pavlovi , který je za stav republiky taky zodpovědný bych ustřihla na polovinu.
Každý ví, že když se v nich objeví krásná mladá Nerudová, Jakob, Hřib,studentka Dermašvili , Richterová, jednoduchý arogantní opěrný sloup demokracie senátorka Miroslava Němcová s Vystrčilem ... nikdy se fakta občan nedozví .A na fanatické bláboly lidi nemají nervy.Musí totiž za ty osoby odpracovat co v minulé vládě Fialovi a Pavlovi posvětili , kdy nás jejich amatérismus teď doběhl a díky nimž se hospodářství hroutí. A taky , protože jejich souhlas s Bruselem a jeho nástrojem Leyenovou je nestojí žádné přemýšlení a práci, ale nás to stojí hodně!!!