Ringo Čech o potupném důchodu a žrádle pro psy místo chipsů | Ahaonline.cz

Registrace

Deník Aha! na Facebooku

úterý 6. října 2026

Svátek slaví Hanuš, zítra Justýna

Ringo Čech o potupném důchodu a žrádle pro psy místo chipsů

František Ringo Čech si zanadával na "výši" důchodu, který mu vystačí leda tak na tramvaj. „Jsem nevrlý stařec, nepříjemný, protivný, naštvaný na celý svět,“ doslova láteří muzikant na webu České důchody.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Slovenka Boženka
05. 10. 2026 11:02

Nemám rada tohto pána pre jeho hrubosť a to, ako sa x-krát vyjadril na margo žien. Nízky dôchodok? Koľko si do sociálky naukladal, z toho ten dôchodok má.Rada by som vedela, koľko príjmov nepriznal. Mnohí podnikatelia si"ulejú" čo sa dá. Ja si oveľa viac, ako hercov a herečky vážim obyčajného poľnohospodára, cestára, lekára, učiteľa,či iných, ktorí nám pre život ozaj niečo robia. Bez hercov, hlavne jeho typu, sa ozaj zaobídem.Ale aj keď ho ozaj nemusím, prajem mu pokojnú starobu, lebo tá v mnohých prípadoch ozaj ružová nie je...

E M
05. 10. 2026 10:04

njn to je malér všech umělců a mnohých dalších. Normální člověk ví že nejen daně ale i sociální pojištění nutni platit. Že jsou toé dvě různé věci.

E M
05. 10. 2026 10:04

njn to je malér všech umělců a mnohých dalších. Normální člověk ví že nejen daně ale i sociální pojištění nutni platit. Že jsou toé dvě různé věci.

Květa Černá
05. 10. 2026 09:57

Už tohoto člověka nechte prosím, v klidu dožít. Měl vždy vážné psychické problémy, které se věkem zúročují! Mějme s ním soucit a nevláčejme ho medii pro pobavení všech. Nejsme hyeny...

beladona
05. 10. 2026 21:46

Květa Černá
------------

prosím vás co to povídáte o hyenách? On sám to do médií vypouští a kdo seje vítr sklízí holt bouři. Nevím vůbec proč bych já a mnozí další s ním měli mít soucit.

beladona
04. 10. 2026 17:43

Ringo, běžte do ***ky! Vydělával jste hodně, dveře jste měl otevřené všude, tvořit jste mohl.Odevzdával jste do státní kasy asi nejmíň co se dalo.A byly doby i po 89., kdy živnostník mohl předstírat příjem chudák jen do 60 000 za rok, přitom si odepsat z daní i toaletní papír a to znamení , že jako vydělával do 5.000 měsíčně. kfdy nikdo se nepozastavil nad tí, že třeba uvádí jen 3000 a míň! A to nepopřete!
Všichni, kteří pracovali ne na sebe, ale v podnicích a úřadech státu by Vám teď měli jít podrazit židli,Platili celá léta na Vás.A že na Vás? Jo , drželi stát , aby se nepotopil.To samé další z řad vás- umělců dělali.A teď řvou a tleskají Fialovi a tomu na Hradě, pro kterého já nemám slušný výraz a zapomněli, že je vláda Babiše je mohutně dotovala v Covidu , aby nechcípli hlady.Málokdo z nich šel pracovat a není divu.Vždyť nejsou v ničem vzdělaní a z konzervatoří a DAMU znají jen předměty, pohyb, tanec, šerm atd.S tím jinde kariéru neuděají. Vaše obrázky je Vaše hobby, které umíte zpeněžit.Mně se ale stejě nelíbí, tak jako ne obrázky Gotta, které mastil podle fotek a které jsou děsné, jen snobíci jim říkají umění, ale snobík s prachama je dnes už všechno možný.

j.p.toman
04. 10. 2026 10:33

Stěžovat si na malý důchod je něco , jako oznámit všem, že jsem velkej trouba. A že jich v uměleckém světě je ! Od Obermaierové až po Ringa.
Mimochodem , viděl už někdo Ringa v tramvaji ?

šťoura
04. 10. 2026 15:03

Alva
04. 10. 2026 09:14

Jaroslav: Každý má takový důchod, jaký si zaslouží, důležité byly odvody,proto nechápu, proč sem tahat minulou vládu. Umělci byli v dobách minulých osvobozeni od plateb a teď brečí, jejich problém, měli odkládat, já jsem spokojená.

Jaroslav Rypadlo
04. 10. 2026 08:58

Sice nevím a nepotřebuji vědět kolik,ale díky předchozí vládě máme všichni o dost méně,mě to stojí asi 1300 na valorizacích.Hlavně že soudružka-politruk má apanáž...a podle zákona si politici museli přidat,jinak by to byl populismus.

beladona
04. 10. 2026 17:50

Jaroslav Rypadlo
..............

Soudružka Pavlová má apanář, kteru jí soudruh Pavel nedává až tak se svého,jak říká.Kdyby tomu tak bylo může jí to dáva doma na hromádce v kuchyni.Upekl to fikaně . Jde jí to přes pracák a počítá jí to peníze navíc k důchodu.Tím pádem očůrává zákon a hrabe i tam. " Funkce manželka " je tedy zamstnání. Já mít tak " zdatného " zamšstnance jako je ona,pošlu ho na doučovací kurzy a když ani to ne, dám í výpověď. Petr Pavel prohlásil, že o tomto čachru nic neví, ale je dokumnt, že lže , je to podepsáno jeho kanceláří!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.