Krainová na pokraji zhroucení: Oba syny odvezli do nemocnice... | Ahaonline.cz

Registrace

Deník Aha! na Facebooku

sobota 19. září 2026

Svátek slaví Zita, zítra Oleg

Krainová na pokraji zhroucení: Oba syny odvezli do nemocnice...

Měla to být nová životní etapa plná zážitků, místo toho přišel pořádný rodinný kolaps. Simona Krainová (53) se s manželem Karlem Vágnerem ml. a syny Maxem a Brunem teprve nedávno usadila v Dubaji, jenže krátce po přestěhování jejich domácnost  položila ošklivá nemoc.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jan pospisil
19. 09. 2026 11:37

Souhlas s "beladona".. proč tolik vulgárních slov???? a jinak samá chvála Dubaiského života včetně zdravotnictví a školství což se mi nezdá.. mám vnoučata od r 2012 v Bavorsku a tamní školství nemá chybu.....

beladona
19. 09. 2026 11:07

Jak jsem z toho pyšného povídání Krainové o emirátní zdravotní péči vyvodila, tak 30 min. trvalo sanitě přijet a 👉byla přítomna " lékařka a zdravotní sestra ". A to je často špatně chápané.

Protože👉 normálně státní sanity mají posádku při výjezdu : paramedik a zdravotní technik.Paramedik má možnost předepisovat některé léky a něco i vyšetřovat.Je to Bc. vystudovaný na tento typ lék. pomoci.

👉 Lékař jinak zasahuje v Emirátech pouze výjimečně - letecká záchranka, nebo převoz ve speciálním voze intenzivní péče, anebo pokud si pacient může dovolit jde o soukromou sanitku luxusní nemocnice -výjezd je kompletní lékařský tým.

V Česku dle zákona 374/2011 Sb. posádku záchranky tvoří:
Lékař (urgentní medicína) , zdravotnický záchranář (Bc., 1800+ hodin praxe), řidič–záchranář se zdravotnickou kvalifikací.

Anebo běžně tak, jak v Emirátech v Česku vyjíždí vozy rychlé sanity RZP – s posádkou zdravotnický záchranář Bc, a zdravotní technik, řidič záchranář.

Takže , nemá v tom paní Krainová guláš?

Mě zajímá toto👇:
Proč je ve svém vyjadřování pořád ta pí. Krainová tak vulgární. Sprostá jako kanál.Uráží mě to . 👉Myslím, že editor má právo takový článek bloknout a dát ho k přepracování, protože vytečkovat ta slova není úplně OK.

lena lena
19. 09. 2026 10:21

To je opravdu drama,asi není o čem psát,ale chápu ,že bez chův se běžné starosti hůře zvládají,toto je pro běžnou mámu realita...

libusa
19. 09. 2026 09:52

A koho to zajima?Jsem poi tezke operaci patere a nevytrubuji to!!!

Alena Lechnýřová
19. 09. 2026 08:00

Paní Krainová
Kolik lidí okolo vás zemřelo, když tvrdíte, že tato nemoc byla mnohem horší bež COVID?

Termitwan Dušek
19. 09. 2026 07:24

Chudák malá , založit sbírku na pomoc a podporu

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.