Vémola drtí Lelu! Přijde bývalá Playmate o děti? | Ahaonline.cz

Registrace

Deník Aha! na Facebooku

sobota 5. září 2026

Svátek slaví Boris, zítra Boleslav

Vémola drtí Lelu! Přijde bývalá Playmate o děti?

Rozchod Karlose Vémoly (41) a Lely Vémoly (37) se zřejmě bez sporu o děti neobejde. Zápasník MMA dal jasně najevo, že víkend jednou za dva týdny mu rozhodně nestačí. Chce střídavou péči a pokud se s manželkou nedohodnou, je připravený o čas se svými třemi dětmi bojovat.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

veronika Urbanová
04. 09. 2026 21:17

Když má někdo někoho rád, tak s ním chce trávit čas. A on svůj čas doteď trávil s kdejakou ženskou, než se svýma dětma. Nebyl schopen myslet na svoje děti, ani když šlo o porod ani když byl jeho nejmladší v nemocnici. Takže za mě mu jde jen o prachy, protože teď asi nemůže mít svůj vedlejsak, protože ho podle mě sleduje policie. To že penezovody vyschly je vidět z toho, že prodává kde co.

beladona
04. 09. 2026 23:13

veronika Urbanová
----
no on měl taky zápasy a nemohl jinak.Zabezpečoval je královsky.Nicméně - pokud je to tak o to víc by měla Lela chtít soud a na alimenty papír! Na 100 % by jí ale jako kompenzaci " já mám děti " nepřiklepl soud drahé auto a další její nároky.Takže - jak to asi je ? Že? Vždy se dřív řeší uprava ohledně dětí a to jak styky, tak peníze, rozvod řeší soud až potom.

beladona
04. 09. 2026 20:00

já vím, že se to nosí a zní líp, to rčení " o peníze mi nejde , jde mi v první řadě o děti"
Vím, že by se na něho i jiné otce sesypaly ihned současné matky, že je lakomec a diktovaly si dál nehorázné sumy, kdyby zmínil, že o peníze jde taky..

Matky ty děti chtěly taky a mají k nim vyživovací povinnost taky. A to nemalou.Jenže současné matky berou ty muže jako trubce.Mám děti , sol prachy.
Z minulosti taky dřela z kůže otce dětí ta L. Vondráčková, ale i A. Hanychová a nyní L.Vémolová.

A 👉 Vémola měl jasně do bulváru a Lele říct, 👉jde mi o děti, jsou moje, mám je rád, ale souběžně s tím mi jde taky ale o alimenty. Je na soudu , aby posoudil oba výdělky - můj a Lely , majetek obou a rozhodl o výši.

Sorry jao, ale do Lely nacpal plno peněz a na blbosti.Vizáž gumové pany a hadrů má kamion a k čemu ?!

hejhej
04. 09. 2026 12:40

Ta ženská je škaredá

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.