Dcera Karla Gotta (†80), dvacetiletá Charlotte Gott, se na sociálních sítích pochlubila dalšími snímky z cest. Tentokrát se ozvala z Toskánska!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Že nic nedokázali ve 20 -ti ? No jo, někdo zde to ví přesně.. Diskuse jsou k vyjádření názorů, postojů a nemusí být všechny příspěvky povinně oslavné, lichotivé.. Nelze srovnávat dva, co dokázali – když každý z nich měl jiné podmínky v životě. Třeba, jeden byl dolů a druhý nahoře. Nelze takhle obecně porovnávat, co kdo dokázal, když lidé se nerodí do stejných podmínek, prostředí – nemají stejné možnosti, šance, příležitosti, ochranu, protekci, vlivné zázemí, bohatství.. Všechno je rozumné posuzovat INDIVIDUÁLNĚ. No když nemáš dost pravdivého info, máš jen drby - můžeš pak akorát tak spekulovat, domýšlet si a pravdu z toho stejně nezískáš..
Charlotte zpívá docela hezky. Její 3 písně jsou v podobném stylu, který jí už zřejmě zůstane. Není to špatné, ale nechytí mě za srdce. Taková doprovodná hudba v pozadí, vhodná do mega-obchodu západního.. Víc mě kdysi zaujal zajímavý song Sans Paris od Emmy a Jordana. Ten se netočil v Paříži, ale na střeše Francouzského institutu v Praze. Přesto nechyběl dílu francouzský hudební duch. A nebylo tam množství vizuálních rychle střídajících se efektů. Ale ta obloha – volný prostor a výhled na město s procítěným jemným zpěvem – mělo to cosi do sebe. Živá hudba a hloubka. Tu melodii si pamatuji i hezký mini-kolotoč, zvonkohru v závěru písně. Originální. Žádná AI. Tam opravdu nechyběla emotivní lidskost..
někteří v tom jejím věku studovali třeba VŠ, nikoli ovšem s koupenými tituly a na školu si vydělávali brigádami.Ovšem, bavíme se o těch chytrých, ne o těch z kategorie zlaté mláděže od miliardářů, co pro 3 ucajdaný písničky vyhodí majlant z tatíkových prachů a neumé nic jinýho. Má koupenou možná maturitu na nějaké únikové střední konzervě a je " světoběžník " , kterej nemusí hnout prstem.A už , Milánku, aspoň mě se Šarlotkou neotravuj.
milan 59
Ano nedokázali jsme nic jen studovat anebo pracovat. Kdo by byl měl nadání tak neměl možnosti, ale to neznamená, že to Charlote nepřeji. Možná se holka prosadí a někomu se ten její zpěv bude líbit, přeji jí to.
ta holka neumí nic. Jen cestuje a za 3-4 písničky už studiu v GB zaplatila dobře 3 mil. na naše peníze. Kolik stojí den v nahr. studiu, kde z ní dělají zpěvačku a kolik stojí její hodiny zpěvu jsem už psala. .Aby zplodila píseň platí šílený prachy studiu a fanouškům posílá upravené fotky sebe sama.Nic neumí a za prachy táty si jen tak proplouvá životem.Naběhla na kariéru "dcera od Gotta" jako její máma " manželka od Gotta, teď národní vdova" .Je to tam absolutně prázdný .
Plýtvá časem, ale není nejchytřejší a tak jí to nedovhází.
Klidně do mě, ale tohle je komedie
milan59
-----
Milánku,nech těch naivních hecovaček, sám dobře víš, že nikdo se ti tady nebude svěřovat s tím co dokázal oproti nějaké Šarlotě!
S takovými kravinami jdi jinam
Zajímavé a přitom její písničky na You Tube sleduje hodně lidí, třeba písničku Paris už 131 tis. zhlédnutí, nebo Could Be Mine 286 tis. zhlédnutí, nebo In Too Deep 448 tis. zhlédnutí ....Takže si tu vaší kritiku si dejte víte kam ?!! TAM
milan59
.....
Milánku,
na youtube se jde podívat každý jen pro to, aby mohl ohodnotit jaká ta píseň je a jak ji Šarlotka podává.
Takže požádej Šarlotku , aby tady udělala koncert ze svých vydřených 3 písniček a jdi vybírat vstupný.Takovej nával jsi jeětě nezažil !