Miroslav Kalousek v Epicentru: Návrat do politiky nikdy nevylučuji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 7. srpna 2026

Svátek slaví Lada, zítra Soběslav

Miroslav Kalousek v Epicentru: Návrat do politiky nikdy nevylučuji!

Spokojený soukromý občan a živnostník, tak o sobě dnes mluví Miroslav Kalousek (65). V pořadu Epicentrum ale vzápětí dodal, že návrat do politiky nevylučuje. A přidal i rýpnutí do vlády kvůli důchodům.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

beladona
06. 08. 2026 22:32

Kalousku, já si pamatuju, jak jste 👉důchodcům poslal 48 Kč s tím ostudným vzkazem 👉" víc na ně nemáme !" .To " na ně nemáme " mě zvedlo ze židle.Ovšem např. 👉 Nečasovi jste odkejval 500 000,- odměnu středoškolačce Nagyové, protože dřela chudák jako kůň. 👉 Ano, dřela, ale v jeho spoteli a Vy jste financoval vládní štět-ku.Takže - nechce rejpanců o populismu, dyť Vy si zameťe před sebou , třeba Vám podvodnice s tituly 3 měsíční ministryně spravedlnosti Decroix půjčí to koště.
A do politiky už ne!
Víme, že alkohol devastuje mozek, nevěřím, že úsudek by byl OK pro naši republiku.

hejhej
06. 08. 2026 10:07

Kalousek je politik, na rozdíl od toho z hradu.
V AHA vládne divná demokracie. Jakmile je článek o Pavlovi, diskuse není. Proč ?

beladona
06. 08. 2026 22:36

hejhej
----
protože by se Chuck Norisse z Hradu zlobil .
A je to těžký mlčet, že ? Dyť je v médiích furt.Otevřeme olejovky a vykoukně Chuck z Hradu a řekne" i tady jsem machr, ulovil jsem " Jediný bezvadný řešení by bylo,kdyby začal trénovat na kosmonauta , tam by šance, že nebude už opruzovat byla

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.