Herečka Kristýna Leichtová (40) znovu rozvířila debatu o kojení na veřejnosti. Na sociálních sítích zveřejnila snímek z vlaku, kde v podprsence kojí své dítě, a poslala jasný vzkaz všem kritikům. Podle ní je čas přestat dělat z přirozené věci tabu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nejen její maminka všechny kojila. Bylo běžné, že matky si kojily své děti. Ale nebylo běžné - normální, aby ty děti kojily na veřejnosti, před CIZÍMI lidmi. Také považuji kojení za zdravé, mateřské mléko nelze ničím 100% nahradit. No někde ve vlaku, v autobuse, v metru, na nádraží, v obchoďáku v davu, mezi lidmi – kojit ? To mi přijde nejen divné, ale i rizikové. Ano, dost úchylů se pohybuje ve světě. Když si jí všimnou, v hlavě se jim zapne - kdo ví co. Vidí odhalené prso, nejen bradavku.. Myslím, že není správné a už vůbec bezpečné v dnešní době – takhle na sebe upozorňovat v prostředí, mezi neznámými lidmi.. Kojení je přirozená věc. No přirozená věc je například též potřeba na záchodě a jiné další věci - intimní. Teď se bude toto všechno dělat veřejně - před lidmi, protože je to přirozené ? Budeme jako zvířátka ? Soukromí je již zbytečný přepych ? Človek by měl v sobě mít trochu slušnosti a ohleduplnosti k okolí. To je základ manuálu dospělé osoby v civilizovaném světě.
Kristýna už v Účastnících zájezdu v sobě objevila exhibicionistku. No a co? Ale co je na tom, že v kojící podprsence ze které kouká jen bradavka kojí dítě? Erotiku v tom vidí fakt jen úchylové.
Nehutný! Snad může jít do ústraní.Tuhle komedii s kojením nesnáším,nejsou na poli a mají kam s miminem jít.A druhá varianta, nemusí s miminem furt ***t po obchoďácích a moho nechat ho chvli nechat v klidu. Na cestu vlakem se dá taky připravt.Zažila jsem v IKEA za sebou mlaskání otočím se a u nosu mám ocucané prso od kojení, v busu stojím nad matkou a ta kojí. Jděte " dámy " do háje.Aspoň trochu vkusu a ohledu na jiné.NE, NENÍ to normální.
Váš příspěvek sedne i na vás, že ? Takže vy se asi považujete za nenormálního, což je normální.. Neboť kdybyste se považoval za normálního – bylo by to nenormální.. To mi vyplynulo z vašeho „duchaplného“ příspěvku..