Eva Holubová (67) se rozhodla říct nahlas to, co mnoho žen cítí. Herečka promluvila o věku, předsudcích i tlaku společnosti, která podle ní ženy po šedesátce často přehlíží.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Herečka Holubová mi připadá 👉 jako Miroslava Němcová.Ta je " vystudovaná opravářka zemědělských strojů " a Holubová je absolventka DAMU, kdy ze základky hup rovnou na vysokou školu. Jejich mentální rozsah jim brání věci s vícero zdrojů poskládat a analyzovat , protože je u nich absence kritického myšlení a to je jen tehdy, když jsou znalosti a dostatečně vysoké IQ, nikoli ale to 107 vojenské!
Nevím co myslí tou odepsaností po 60 , ale když jsem sledovala pořad , kde byla se svou dcerou, tak ta ji odepsala hned na začátku. Nenechala ji mluvit a dělala jí mluvčí, byla trapná.Za mě Houbová vypravěčka vtipná, herečka výborná, jako občanka Česka ať chodí kanálama!
Ale no ták - ona se odepsala sama - ty její pitomé řeči před volbami, pak remcá na celou vládu a preferuje Pávka . Nakonec nedávná fotka z MFF z Karlových Varů - ožralá v posteli.