Ukázala se v nich jen na chvíli, při oficiálním focení s trofejí nedlouho před startem mužského finále. A fanoušci žasnou, jak unikátní šaty si na sebe Linda ve Wimbledonu oblékla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tady asi někdo moc prožívá výhru jedné české tenistky, jako by byl právě tam na pódiu a v roli moderátora předváděl oslavnou ódu na danou sportovní star. Potlesk já vynechám, tu hru jsem neviděla a nejsem v extázi.. Přejdu raději k obsahu článku, kde se zmiňují nové šaty a boty, zakoupené Lindou. Samozřejmě značkové a ne právě nejlevnější.. Vzpomněla jsem si na její nedávný rozhovor v bulváru, kde zahlásila, že není materiálně založena.. atd. No tady čtu, že si pořídila dost drahé značkové šatičky s lodičkami. Ono mi to spolu teď nějak nesedí – její slova s jejím nákupem.. Ale k té výhře blahopřeji. Je to dřina. takový sport..
cit.: ..„Nejsem materialistický typ. Dávám peníze buď na charitu, nebo do cestování, než abych si koupila kabelku,“ prohlásila novopečená wimbledonská šampionka..“
zdroj - https://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/235720/noskova-vyhrala-102-milionu-ale-o-vice-nez-polovinu-prijde.html
Vážení,všichni si laskavě uvědomte že Linda je SLOVANKA, tedy příslušnice nejkrásnějších žen a lidí na planetě.Ne jen krásná ,je i velmi inteligentní a opravdově jsem brečel při jejím poděkování v přímém přenosu.A nutně musím dodat,poražená Markétan dokonale zválda sitauci a dokonale předvedla jak se má strávit prohra.Prosím o potlesk pro obě hrdinky.