»Recyklovaná« Linda: Tajemství jejích krásných šatů ...levnější než boty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 15. července 2026

Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš

»Recyklovaná« Linda: Tajemství jejích krásných šatů ...levnější než boty!

Ukázala se v nich jen na chvíli, při oficiálním focení s trofejí nedlouho před startem mužského finále. A fanoušci žasnou, jak unikátní šaty si na sebe Linda ve Wimbledonu oblékla!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

sir ka
15. 07. 2026 20:50

Tady asi někdo moc prožívá výhru jedné české tenistky, jako by byl právě tam na pódiu a v roli moderátora předváděl oslavnou ódu na danou sportovní star. Potlesk já vynechám, tu hru jsem neviděla a nejsem v extázi.. Přejdu raději k obsahu článku, kde se zmiňují nové šaty a boty, zakoupené Lindou. Samozřejmě značkové a ne právě nejlevnější.. Vzpomněla jsem si na její nedávný rozhovor v bulváru, kde zahlásila, že není materiálně založena.. atd. No tady čtu, že si pořídila dost drahé značkové šatičky s lodičkami. Ono mi to spolu teď nějak nesedí – její slova s jejím nákupem.. Ale k té výhře blahopřeji. Je to dřina. takový sport..
cit.: ..„Nejsem materialistický typ. Dávám peníze buď na charitu, nebo do cestování, než abych si koupila kabelku,“ prohlásila novopečená wimbledonská šampionka..“
zdroj - http­s://ww­w.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby/235720/noskova-vyhrala-102-milionu-ale-o-vice-nez-polovinu-prijde.html

Jaroslav Rypadlo
15. 07. 2026 09:50

Vážení,všichni si laskavě uvědomte že Linda je SLOVANKA, tedy příslušnice nejkrásnějších žen a lidí na planetě.Ne jen krásná ,je i velmi inteligentní a opravdově jsem brečel při jejím poděkování v přímém přenosu.A nutně musím dodat,poražená Markétan dokonale zválda sitauci a dokonale předvedla jak se má strávit prohra.Prosím o potlesk pro obě hrdinky.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.