Někdejší hokejový reprezentant Tomáš Plekanec (43) se vrátil ze Švýcarska a jako pozorný otec i manžel nezapomněl na své nejbližší. Z cest přivezl drobné dárky pro celou rodinu. Společné okamžiky plné radosti a překvapení si jeho manželka Lucie Šafářová (39) natočila a s úsměvem se o ně podělila se svými fanoušky na sociálních sítích.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Prý „kráva“ ! To je zase nadpis.. Mně se náhodou ten červený hrnek líbí. Je veselý - barevný. Kravička se zvonkem se tam tváří dojímavě věrně a pečlivě. Já jsem například kdysi dostala hrnek s pejskem a sedmikráskou. Mám ho dodnes. Přišlo mi to milé – takový dárek..
Tomáš byl vždycky držgrešle. To byl také důvod proč se rozešel s Luckou Vondráčkovou, neboť hodně utrácela a tehdy nevydělávala na rozdíl od Lucie Šafářové, která si vydělala hodně peněz. To je vidět jak má rád svou manželku.
Ten kdo tento paskvil sesmolil, je opravdu neskutečný blb. To už tam zaměstnávají takové zbytečné škrabálky, co nenajdou lepší téma? Za takovou ubohost někoho platí? Blbečku styď se!!!🤦👎