Návrat do minulosti! Média veřejné služby mají z rozhodnutí vlády v novém systému financování dostat ze státního rozpočtu přes 7,8 miliardy korun. ČT tak oproti letošku přijde zhruba o miliardu, ČRo skoro o 350 milionů.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Z hlediska náboženského bývá závist odsuzována jako hřích, např. katolická nauka ji považuje za jeden ze sedmi hlavních hříchů.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1vist
... a vyjádřil se k tomu i Molière: „Závistivci sice umírají, ale závist je nesmrtelná.“ Takže přeji dlouhý život.
No já nejsem vysokoškolsky vzdělaná jako možná vy, ale přesto jsem ochotná poplatky platit a dokonce ještě bych navrhla zvýšit. Vůbec mi to nijak nezatěžuje.
ja01
----
a 👉 blb bez ekonomického myšlení mi ted hned vysvětlí, proč já, která nemám TV, nekoukám na českou TV a nepouštím si český rozhlas jsem nucena platit za něco, co
nečerpám !!!!!!!! A to jen proto, že mám internet atd.
👉 Teď hned mi vysvětlí blb tu logiku !
👉 A i to oblbování lidí, že teď platí koncesionáři , ale pak budeme platit všichni z našich daní!
-----
Krucinál,👉 já nejsem koncesionář , já tu službu nečerpám ! Ale na 100 % ji docela jistě platím za ty co demonstrují, protože neznám jediný případ, kdy si studentíci z Milion chvilek pustí tato média a platí za ně.
Na tu demonstraci měli mít přístup jen ti, kdo prokazatelně doloží, že platí , protože ti ostatní se tam přišli houfně vyřvat.
----
👇👇👇👇👇
Chápeš to ja01 ?
A víš, že Česko není jediné ?
Blbce bez ekonomického myšlení se cokoliv špatně vysvětluje, ale zkusím to.
Je jedno, jestli ČT sleduješ nebo ne (já také nesleduji žádnou TV), ale jde o to, že ta ČT kvůli společenské smlouvě (rozhoduje většina, ne ty nebo já jako jednotlivec) dostává na svou činnost od lidí peníze a za ty jim odvádí nějakou zábavu a zpravodajství. A za ty peníze by měla být nezávislá a nestranit politikům podle toho, kdo je zrovna u moci. Jestli je nebo není je na jinou debatu.
Ale o co tady jde není to, jestli ty peníze dostane nebo nedostane, ale o to, jestli je dostane přímo od Mařky a nebo jestli je Mařka předtím zaplatí státu a stát pak ty stejné peníze pošle do ČR a ČRO. Jsou to stále peníze od stejné Mařky. Že si tím Babiš a jeho parta vyřizují s ČT účty, je jiná věc. Je to sice sviňárna hodná Babiše, ale je to jiná věc.
Otázkou je, jestli tuto lehkou ekonomiku umí pochopit i blbka, jak jsi ty. Bohužel Český národ zblbnul a volí, to co volí. Asi se lidem stýská po bolševicích i když na druhou stranu po nich veřejně plivou. Ale ten bilševik je přímo v nich. Smutné.