Asi jen málokterá herečka v naší republice má tak fantastickou pracovní smlouvu jako Lucie Vondráčková. Díky kontraktu snů v projektu Ulice může být doslova vyzívaná!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Love Capri
------
nesmysl, kritické myšlení si může dovolit jen ten,kdo zná podrobnosti a je natolik sebevědomý, že říká nahlas kritiku, není tupě " politicky korektní " a riskne i výpady méně mentálně vybavených fanynek Lucinky.Třeba takové "Love Capri"
Tím bych to uzavřela.
haha, Plekance žalovala, že v Kanadě nemohla umělecky růst a vysoudila za to prachy , zato v Česku roste ! A to zuby nehty bránila, že sem nechce a je seriálová jen to fikne.
A estlipk chodí hlídat, dyť tomu mlaďochovi řekla, že děti s ní mít nemůže, ať je uděůa jinde a že klidně bude hlídat.
Bože , větší střevo snad kromě Danuše Nerudové a staré Žilkové v Česku není.
Máte pravdu. Soudně vymáhala náhradu za upozaděnou kariéru, přitom všichni víme, jak ji i na mateřské honila.Tady i v Kanadě.
Sem nechtěla ani za svět, a seriály pohrdala, že prý nechce být robůtek. A teď je ta role v nekonečném seriálu její vrchol.
Přitom je to celé paskvil.
No a s tím Polívkou, to chtěla být jen zajímavá. Nikdy to vážně nemyslela. Vždyť se na něj vykašlala i v době, kdy byl po těžké operaci.
fany22
----
děkuji.S Polívkou to myslela tak, jak to bylo.Natruc Plekancovi a to i s tím hercem před Polívkou . Nevím už jak se jmenoval .Všechno dělala v křeči na just , aby ujistila Plekance, že když se jí konečně zbavil, ona je na tom výborně a má ho u paty. Nemá to ale srovnané dodnes.Přijde mi jako narcis, od mala měla co chtěla a myslí, že je výjimečná.Přece , hergot kdyby k sobě byla sebekrtická tak vidí, že herečka to není a zpěvačka jen pro pár důchodců v kulturáku. V Kanadě neprorazila ani když jí sponzoroval film 3 mil. Plekanec a tady skončila v Ulici , kterou já jsem nikdy neviděla , ale bude to asi síla, když tam madam hraje. S tancem obrážela bály a s taťkou kulturáky. Ulice je jistě pro ni vrchol tvorby. Matka roku chtěla Plekance připravit o syny a teď je má 14 dní v měsíci a může být ráda, že ho mají.Madam má Dr. za Vývoj české pohádky z dějin umění . I tady jsme to v Česku podělali, ona je Dr. tak jako Fialův synek je Dr. za James Bond a jeho přínos.
Je to zhrzená skoro padesátiletá ženská a Plekance ještě nestrávila.Je to fakt zmetek,