Ještě nedávno působili jako pár, který ustál úplně všechno. Po letech skandálů, soudních tahanic i veřejného ponižování stáli jeden při druhém pevně jako skála. Jenže teď kolem Ondřeje a Daniely Brzobohatých houstne podivné ticho, které vyděsilo i jejich fanoušky. Na sociálních sítích se totiž naplno rozjely spekulace o rozpadu manželství. A největší paniku nevyvolávají neověřené zprávy, ale chování samotné dvojice.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Písařovičová měla nervy dávno před tím, než se vdala.Přece si " musela dát oddych " a odešla z TV.Nevšimla jsem si, že by nějak intenzivně pracovala a to si koupili na hypotéku přece veliký byt.
Ondry je mi líto.Každý vdavekchytivý ženský kejvne na svatbu a pak vypadá jako proutník.
To, jak ho vláčela ta blbka ex Kuchařová , macatá modelka médii a co o něm mluvila a jak zákeřně se chovala by ničilo každého. Já si myslím, že Ondra je pracovitý , ale ještě nedozrál na to mít ženu a rodinu.
Naložil si toho s Písařovičovou, její psychikou a hypotékou fakt dost.Kdyby aspoň žil táta a mohl k němu se vypovídat.
Ani mě to nepřekvapilo. V jeho věku krach třetího manželského svazku svědčí o tom, na či straně je chyba.
Tak snad se nenechá nachytat další adeptka na manželství a rodinu. Byl by to jen opět ztracený kus života.
Daniely je mi celkem líto....možná za tu dobu s ním "propásla" šanci na dítě, které tolik chtěla.
Daniela tu šanci na dítě propásla už do těch 45, než se vdala. Mám ji ráda, ale tak to prostě je.
Jestli se oba nechali opájet tím, že se stane zázrak, bylo to romantické, ale celkem nereálné.