Velké trápení zpěváka Neckáře (82): Chybí mu bratr! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 22. dubna 2026

Svátek slaví Evženie, zítra Vojtěch

Velké trápení zpěváka Neckáře (82): Chybí mu bratr!

Nebylo zbytí a nezdolný Vašek Neckář (82) musel bratra Honzu (77) vyměnit za svého syna Václava (50). Ten s ním jezdí na koncerty a dělá mu bodyguarda. Bratr, který už odmítá vystupovat, mu ale nesmírně chybí!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jaroslava Kuresova
22. 04. 2026 11:02

Pro mě byl v 15 a dál i vpřed Vašek jednička ( je mi 61)málokterý koncert jsem vynechala v duchu vyčítala i Kájovi Gottovi ze mu bral slavíky ale nyní těžko říct zda má zpívat dál je fakt že už mu to nezpívá ale chápu ho ,mě spíš štve že se plete jako Kubišová kterou nemusím do politiky a že rádci nezpívá a politice nedá pokoj jako Helenka Vondráčková - pro mě absolutní jednička

Marta Kubíková
22. 04. 2026 09:14

Já jsem jako holka měla Vaška moc ráda a jeho písničky byly super. Ale teď ho nechápu. Jeho brácha má rozum, už je na čase skončit. Vašek už má svůj věk i zdravotní problémy, tak by měl mít rozum a opravdu se na to vykašlat a najít si jinou zábavu.
Brácha a syn by měli ještě zkusit mu to rozmluvit.

Konvalina Jaroslav
22. 04. 2026 07:50

Nevím, jak Neckář může zpívat, když nemůže ani pořádně mluvit. Měl jsem jeho písničky rád, ale nyní bych na jeho koncert nešel .

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.