Radikální zásah kvůli Tomicové! Publikum soustrastně kývalo hlavou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 19. dubna 2026

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Radikální zásah kvůli Tomicové! Publikum soustrastně kývalo hlavou

„Napsal mi to Pavel Drábek k šedesátým narozeninám a musím zpětně říct, že to byl nejhezčí dárek k tomuto výročí,“ prozradila Pavla Tomicová na tiskovce s názvem Hvězdné léto pod Žižkovskou věží ohledně hry Horečka sobotní noci.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BUBLAVA
15. 04. 2026 14:03

Paní Pavlo, dobrý den. Nevím, kdy byl předtočen speciální díl Péče celá země, ale Vy jste tam vypadala náramně vpohodě, vrátil se Vám úsměv a jiskra v oku, jak jsem Vás znala před lety. Přeji Vám pevné zdraví a, je-li to jen trochu možné, veselou mysl a nové začátky v životě i profesi. 🙋🏻‍♀️🥰💗🌹🌹🌹

BUBLAVA
15. 04. 2026 14:03

Paní Pavlo, dobrý den. Nevím, kdy byl předtočen speciální díl Péče celá země, ale Vy jste tam vypadala náramně vpohodě, vrátil se Vám úsměv a jiskra v oku, jak jsem Vás znala před lety. Přeji Vám pevné zdraví a, je-li to jen trochu možné, veselou mysl a nové začátky v životě i profesi. 🙋🏻‍♀️🥰💗🌹🌹🌹

BUBLAVA
15. 04. 2026 14:00

Paní Pavlo, nevím, kdy B, L předtočen speciální díl Péče celá země, ale Vy jste tam vypadala náramně pohodě a vrátil se Vám úsměv a jiskra v oku, jak jsem Vás znala před lety. Přeji Vám pevné zdraví a, je-li to jen trochu možné, veselou mysl a nové začátky v životě i profesi. 🙋🏻‍♀️🥰💗🌹🌹🌹

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.