„Napsal mi to Pavel Drábek k šedesátým narozeninám a musím zpětně říct, že to byl nejhezčí dárek k tomuto výročí,“ prozradila Pavla Tomicová na tiskovce s názvem Hvězdné léto pod Žižkovskou věží ohledně hry Horečka sobotní noci.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Paní Pavlo, dobrý den. Nevím, kdy byl předtočen speciální díl Péče celá země, ale Vy jste tam vypadala náramně vpohodě, vrátil se Vám úsměv a jiskra v oku, jak jsem Vás znala před lety. Přeji Vám pevné zdraví a, je-li to jen trochu možné, veselou mysl a nové začátky v životě i profesi. 🙋🏻♀️🥰💗🌹🌹🌹
Paní Pavlo, dobrý den. Nevím, kdy byl předtočen speciální díl Péče celá země, ale Vy jste tam vypadala náramně vpohodě, vrátil se Vám úsměv a jiskra v oku, jak jsem Vás znala před lety. Přeji Vám pevné zdraví a, je-li to jen trochu možné, veselou mysl a nové začátky v životě i profesi. 🙋🏻♀️🥰💗🌹🌹🌹
Paní Pavlo, nevím, kdy B, L předtočen speciální díl Péče celá země, ale Vy jste tam vypadala náramně pohodě a vrátil se Vám úsměv a jiskra v oku, jak jsem Vás znala před lety. Přeji Vám pevné zdraví a, je-li to jen trochu možné, veselou mysl a nové začátky v životě i profesi. 🙋🏻♀️🥰💗🌹🌹🌹