Poplatky za veřejnoprávní média se zruší. Vládní koalice plánuje financovat Českou televizi a Český rozhlas ze státního rozpočtu už od příštího roku.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zrušení poplatků je rozumné. Dosud nebyl přehled, kam poplatky jdou, navíc má ČT reklamy ( dost hodně před každým pořadem) pod podvodným názvem " sponzor pořadu". Pořady nestojí za shlédnutí, stále dokola se opakují velmi staré ( i když kvalitnější než ty novodobé), vaření, pečení, tance a pod. kraviny. Pořad Kde domov můj byl dobrý, ale za zbytečně vyhozené peníze vyrobili hnusný interiér, který ničí oči, na pořad se nedá dívat.
Jen proto, že jsem odběratel ele.energie a že mám notebook musím platit čs.rozhlas a čs TV.Prokristapána proč, když nikdy si rádio nepouštím, mám nahrávky na youtube a spotify a soundcloud a nekoukám na čs. TV, rotože skoro na TV vůbec nekoukám!
Chtěla jsem, aby si tedy ověřili, že tyto služby nečerpám, ale na to nemají systém.V podstatě to vidím protiprávní jednání, platím za něco co nechci a nikdo si nezkontroluje, že mám pravdu a nečerpám.
V jedné mediální diskuzi bylo národu řečeno " odborníky " , že vláda chce, abychom neplatili, tedy jako např. na Slovensku a to říkali v době honu na Fica a hanobení Slovenska ..Vůbec neřekli, že většina z 27 států EU jich 17 nemá věřejností hrazené a hradí je tedy stát.Tedy je to většina, kde občan neplatí.
Takto se vyrábí zavádějící informace a ovlivňuje veřejné mínění, budete jako " Slováci " a chudé Slovensko !!!
Prostě politika Fialy tady má pořád dohru.
Jsem pro zrušení. Televizní přijímač nemám 15 let ani na to nekoukám na internetu. Nechápu proč to není uděláno stylem třeba jako má Netflix - chceš koukat - zaplať. A když platíš zadej svoje třeba SIPO nebo variabilní symbol, který používáš při platbě přes účet a jseš přihlášen. Tak jednoduché