Překvapení na Kavčích horách. Moderátor Václav Moravec (51) v přímém přenosu oznámil, že po více než dvaceti letech končí v České televizi. A to krátce po tom, co v pořadu přivítal šéfa SPD Tomio Okamuru (53).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Celý pořad,vč.Moravce nstál za nic, nedalo se něj dívat. Hádání, sebechváíla - především nynější opozice . Moravec hodně dával najevo své sympatie politikům Fialové vládě. Je dobře, že skončit.
Vůbec tyto debaty, vč. Jílkové nemají s kulturou debat nic společného , jen rozeštvávání společnosti.
A zase to odnesl Okamura , který dělá pořádek ve svinčíku po Pekarové , elitářce bez mozku a jejích podivně nasmlouvávaných letenkách, výletu na Tchaj wan apod.
Pěkně jsou ta fakta na Seznam.cz převracována a AHA je přebírá.
Nekoukala jsem se, nevím,jestli tam byla i matadorka v počtu let ve funcích Miroslava Němcová, ale já být Okamurou, odmítla bych takovou debatu, protože dostat takový " materiál " k debatě by mě urazilo. Mentální schopnosti těch dvou byly a jsou nahrazovány stranickostí
------
Němcová a Pekarová spolu s Danuší Nerudovou, pirátkou Richterovou a s tou Demetrashvili, Gruzínkou za Piráty, která má čs.občansví až od r. 2022 jsou ženy, které plní kvóty zaměstnaných žen v politice , ale jsou na odpis.