Pár dní před finále Peče celá země: Útok na slavné porotce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 4. března 2026

Svátek slaví Stela, zítra Kazimír

Pár dní před finále Peče celá země: Útok na slavné porotce

Strhla se mela! Mnoho fanoušků kulinářské show Peče celá země nemůže od soboty vydýchat vyřazení finančního kontrolora Lukáše Studihrada (35). A pěkně zostra se na sociálních sítích pustili do poroty. Ta se ale brání!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
03. 03. 2026 21:22

Nekdo překračuje hranice ve slovech a v názorech a někdo v ložnici! 😂 záleží na představě bezpečného sexu.

BarSmith
03. 03. 2026 21:20

Fredy Mercury byl taky na holky i kluky a jak chudák dopadl.
Ale mel pravdu, říkal kritizovat umí každý, ale at jde a udělá to lépe. !!!

BarSmith
03. 03. 2026 21:13

Pane Maršál ja vás taky moc nesnesu ale vyse*te se na ty kteří vám nepřináší žádné potěšení. 😁 i na mě

BarSmith
03. 03. 2026 21:12

Muffiny s čedarem jsou prý dobrý

BarSmith
03. 03. 2026 21:09

Třeba socky pekly i muffinky s příchutí nesladkých potravin.

BarSmith
03. 03. 2026 21:08

A kdo teda vypadl někde psali zw Hanka jinde zas že Lukáš , to jsou teda informace musim se podívat na ten poslední díl konec jsem neviděl. Sakramentský pečení.
Za mě Lukáš byl loser pekl a pekl a vzdycky se u jeho výtvoru tvářili zděšeně teda při ochutnání.
A zajímalo by mě kdy budou péct kuře 🤣 pečou stále jen sladké ? Nepečou nic na slanině?

BarSmith
03. 03. 2026 21:01

Divím se ze pan Maršálek ve svém věku není už smířený a zvyklý i na takové lidi, kteří mu to vpálí do ksichtu že je buzik. Ja jsem zvyklý ze mi lidi dávají na jevo ze jsem idiot i když mám IQ 136 . No a proste průměrný člověk když vám nerozumí tak vás má automaticky za blba.

BarSmith
03. 03. 2026 20:58

Jinak ten autor toho textu na FB byl dost takový jako více méně primitivní a asi bych mu odepsal anál je ok můžeš přijít vyzkoušet 🤣😂
Jw pravda ze u nas se porad řeší ty věci kolem gayů a leseb negativně zatim co v jinych ze ich uz to berou tak nějak běžně normálně.
Ja treba nemám pochopení pro gay muže alw v tom ohledu sexuálním , nechapu jak mohou mot dva muži sex. Tak toproste nechapu. A nechci si to ani představit, projde mi to nepřirozené. Ale u žen mi to až tak divný nepřijde.
Ale chápu je v tom smyslu že se může muž zamilovat do muže , po emoční stránce to pochopit dokážu. Ale ten sex mezi nimi nechápu.
A tak jako napsat je asi fakt zbytečný.
Je možné že tyhle typy někdy někdo v mladší věku zneužil stává se to pořád, společnost mlčí. A buď se s tím nedokážou vyrovnat a nebo naopak to přijmou jako přirozenou součást jejich fungování. A stanou se z nich gayové. A nebo odpůrci. Ale nevím jen domněnky nejsem muž. Ovšem nevěřím že je to od narození dané.

BarSmith
03. 03. 2026 20:50

A netuším jestli je to vystudovaný pedagog nebo metodik pro svůj obor ale to jak hází očima a děla ty svoje grimasy kterými zároveň hodnotí a dává najevo svůj postoj, souhlas nebo nesouhlas atd, tak to se mi trošku více méně nelíbí to se mi protiví, protože učitel se takovým způsobem nevyjadřuje a snaží se mu naopak vyhýbat. Právě protože ví, že to může mít opačný efekt.

BarSmith
03. 03. 2026 20:46

😂🤣 jestli je pan Maršálek vyrovnaný , pravdomluvný a sám se sebou spokojený i se svoji prací tak asi nebude řešit nějaké komentáře a ani to veřejně řešit jako útok.
Me by spis zajímala kolik jw pravdy na tom ze údajně vařil pro T. Cruise nebo pro Královnu . Tam jsem četl že byl jen další v pořadí který to zkusil pro ni vařit prošel nějakým výběrem a prostě neuspěl.

Helena K
03. 03. 2026 13:48

Maršálka a spol. nesnáším...raději jdu sportovat a podebatovat s přáteli, zajímalo by mě, proč na to obyčejní lidé koukají...si to snad upečou, uvaří...asi ne...zoufalství.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.