Strhla se mela! Mnoho fanoušků kulinářské show Peče celá země nemůže od soboty vydýchat vyřazení finančního kontrolora Lukáše Studihrada (35). A pěkně zostra se na sociálních sítích pustili do poroty. Ta se ale brání!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A kdo teda vypadl někde psali zw Hanka jinde zas že Lukáš , to jsou teda informace musim se podívat na ten poslední díl konec jsem neviděl. Sakramentský pečení.
Za mě Lukáš byl loser pekl a pekl a vzdycky se u jeho výtvoru tvářili zděšeně teda při ochutnání.
A zajímalo by mě kdy budou péct kuře 🤣 pečou stále jen sladké ? Nepečou nic na slanině?
Divím se ze pan Maršálek ve svém věku není už smířený a zvyklý i na takové lidi, kteří mu to vpálí do ksichtu že je buzik. Ja jsem zvyklý ze mi lidi dávají na jevo ze jsem idiot i když mám IQ 136 . No a proste průměrný člověk když vám nerozumí tak vás má automaticky za blba.
Jinak ten autor toho textu na FB byl dost takový jako více méně primitivní a asi bych mu odepsal anál je ok můžeš přijít vyzkoušet 🤣😂
Jw pravda ze u nas se porad řeší ty věci kolem gayů a leseb negativně zatim co v jinych ze ich uz to berou tak nějak běžně normálně.
Ja treba nemám pochopení pro gay muže alw v tom ohledu sexuálním , nechapu jak mohou mot dva muži sex. Tak toproste nechapu. A nechci si to ani představit, projde mi to nepřirozené. Ale u žen mi to až tak divný nepřijde.
Ale chápu je v tom smyslu že se může muž zamilovat do muže , po emoční stránce to pochopit dokážu. Ale ten sex mezi nimi nechápu.
A tak jako napsat je asi fakt zbytečný.
Je možné že tyhle typy někdy někdo v mladší věku zneužil stává se to pořád, společnost mlčí. A buď se s tím nedokážou vyrovnat a nebo naopak to přijmou jako přirozenou součást jejich fungování. A stanou se z nich gayové. A nebo odpůrci. Ale nevím jen domněnky nejsem muž. Ovšem nevěřím že je to od narození dané.
A netuším jestli je to vystudovaný pedagog nebo metodik pro svůj obor ale to jak hází očima a děla ty svoje grimasy kterými zároveň hodnotí a dává najevo svůj postoj, souhlas nebo nesouhlas atd, tak to se mi trošku více méně nelíbí to se mi protiví, protože učitel se takovým způsobem nevyjadřuje a snaží se mu naopak vyhýbat. Právě protože ví, že to může mít opačný efekt.
😂🤣 jestli je pan Maršálek vyrovnaný , pravdomluvný a sám se sebou spokojený i se svoji prací tak asi nebude řešit nějaké komentáře a ani to veřejně řešit jako útok.
Me by spis zajímala kolik jw pravdy na tom ze údajně vařil pro T. Cruise nebo pro Královnu . Tam jsem četl že byl jen další v pořadí který to zkusil pro ni vařit prošel nějakým výběrem a prostě neuspěl.
Maršálka a spol. nesnáším...raději jdu sportovat a podebatovat s přáteli, zajímalo by mě, proč na to obyčejní lidé koukají...si to snad upečou, uvaří...asi ne...zoufalství.