Přátelství Ornelly a Agáty v rozkladu? Agi představila novou parťačku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 24. února 2026

Svátek slaví Matěj, zítra Liliana

Přátelství Ornelly a Agáty v rozkladu? Agi představila novou parťačku

Někdejší nejlepší kamarádky Ornella Koktová (33) a Agáta Hanychová (40) jsou momentálně na nože. Je v ohrožení i jejích výdělečný podcast? Hanychová totiž veřejnosti představila svou novou parťačku.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
23. 02. 2026 18:30

Blbosti které zažívá každý druhý.
Já měla naopak opět zajímavý zážitek. Vtipně mě dojala jedna cestující, zasedla dvou sedadlo a kouká do knihy. Chtěla jsem si po práci sednout ale ne, smůla, nepustila mě.
Tak se podívám co čte a tam název Empatie . No tak jsem na hlas řekla, no Empatie, přesně! To si přečtěte, to evidentně potřebujete vědět co to znamená. 😁
Sedí na dvousedadle a aby pustila člověka na druhé sedadlo, to ne, ale čte si psychologii; kapitola Empatie . Cha cha cha .. to je opravdu trefné.
Takový zážitky tyhle dvě nemají. Protože co? Protože nejsou z boží vůle královny !!!
Výjimečně věci se dějí výjimečným lidem. Blbosti se dějí každému…

BarSmith
23. 02. 2026 18:23

Opravdu nerozumím tomu proč někdo okatí za jejich kecy. S*ačky vycucaný z prstu ani se kolem nich neděje nic extra zajímavého prostě nic extra. Jejich posluchači musí být jednoduchý .
Dam vám vědět až budu dělat svoje Podcasty začínám ale až k v květnu teď mám moc pracovních a osobních povinností. A pak uslyšíte co jste ještě neslyšeli. Tady ty šlapky co vám můžou nabídnout? Půlku prozradí bulvár a jsou to samé nesmysly.

Jozef Baumgartner
23. 02. 2026 10:57

No co ? *** se žerou !!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.