Oslavila padesátku. Při té příležitosti Laďka Něrgešová promluvila o nejnáročnějším natáčení ve své kariéře. A překvapivě nesouvisí s její diagnózou.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mám moc ráda Laďku, ale při vší úctě, mi přijde přehnané, jak se s nemocí prezentuje. Ta léčba stojí x milionů, a normální člověk na to nemá,,,,Takže mi vyvstává myšlenka: A co ti bezejmení ostatní ???.......Dávám k zamyšlení....
To je dobrá hláška , hodnější ženskou jsem neviděla.😂🙈Hmm to se pozná hned z koukání, je ze hodná 😂🤣🙏🏻 ja mam pokory k životu myslím si dost i k tomu co se mi dostávám . To vy lide někteří berete vše jako samozřejmost, proto mate i tu potřebu tolik fňukat a. Litovat se. A intrikarit a lhát . Ale zkus být pokorný tak se cukáte. A to s pokorou nemá nic společného. To je opak pokory.
A jestli je někdo hodný ja posuzuji z osobního zkušenosti, ne z toho jak na me působí z nějakého pořadu nebo vystupování na veřejnosti. Amen . 🙏🏻
A jestli tady má někdo stupidní komentáře tak vy.
Me jw to upřímně jedno co jw ***wsove a kdy umře. Moje rodina to neni. Ja si truchlím pro svoje členy rodiny, nemam sílu jeste politovat cizi …. Tak bezedná studna nejsem . A nevěřím vam co se tu chvástáte ze by jste před Bohem dali přednost ji sami před sebou. Proste jen vaše pokrytecky kecy . A ty jsou horší než moje upřímnost. Čau Prima Bella Z Itálie
Ja jsem narozdíl od vas pokrytců normální člověk , to vy si nevidíte do huby ani vidět nechcete. Tak klidně brečte.. když vám to děla dobře…
Mě se to protiví.
No co je , vy lide bez handicapu žijete v nějaké dokonalé představě o svém životě. Ja mam handicap od narození, lidi byli bezohledný bezcitný, už když od mého dětství, málo kdo to dokázal tolerovat.
Ale jak vám dříve zdravým někdo šlápne na kuří oko, které jste získali během života, tak je to špatně a brečíte a brečíte a ten kdo vás nepolituje, je bezcitný.
Ale spis jste tupý a hloupý vy a bezcitný , kteří se rádi rochní v sebe lítosti. A to je tak otravný a unavující A hlavně je to tak jak říkám. Pokorný člověk to nedělá. Jen citový mrzáci potřebují ujištění.
Vaše skutky a jednání obtezkavaji vaše těla a to se pak odrazí na vašem zdraví. A pak hledáte útěchu a politování. Největší útěcha je ale v pravdě, tu ale ovšem málo kdo dokáže přijmout. Lepší je litování a lži do očí a tak dále tak prosím ….
Ale neříkejte mi že odsuzuji, Když děláte to samé , to je docela tupost .
BarSmith to je ale hloupost, hrdost a pýcha🤦 hodnější ženskou jsem neviděla . To spíš vy byste měl být trochu pokornějsi,když už tu vytahujete Boží přikázání 😤
Pan Smith by si to měl po sobě přečíst a opravit chyby.Pravda je, že stres může ovlivnit spuštění nemoci. Ne ten obyčejný, běžný, ale velký a zoufalý. Možná, že u Vlaďky to byl rozvod, který pravděpodobně velmi špatně snášela, přesto, že je optimistická povaha.Ale ty řeči o smrtelných hříších, to jsou skutečné bláboly, jako malá jsem byla nucena chodit na náboženství a už si toho moc nepamatuji- ale že by pýcha a hrdost byly smrtelnými hříchy ? Pane, pane. To by rakovinu musel mít kdekdo. A jak píše další přispěvatel- a co děti? Jděte do háje a dejte bacha, aby vám taky něco nezatěžkávalo duši a tělo.
Když se bude modlit a bude vic pokorná, tak se ji změní stav duše mysli i těla . Lidé nechápají že tyto nemoci vznikají nejen prostředí ale i našim duševním stavem.
Zopakujme si smrtelné hříchy … co do nich patří a co zatěžkávací naši duši i tělo.
V každém jejím výrazu vadím hrdost pýchu. 👎