Trapas jak hrom! Krainová a Vágner se odkopali až na dřeň | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 30. ledna 2026

Svátek slaví Robin, zítra Marika

Trapas jak hrom! Krainová a Vágner se odkopali až na dřeň

„Přátelé moji zlatí, já vás zdravím, je šest hodin ráno, neděle.“ Přesně tato věta Karla Vágnera mladšího spustila na sociálních sítích lavinu pobavených reakcí. Zatímco známý obchodník ve videu tvrdí, že už za úsvitu maká na kondici, detail v záběru jeho ranní disciplínu okamžitě zpochybnil. Displej cvičícího stroje totiž ukazoval čas 12:11.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
30. 01. 2026 17:03

Na ty úvodní fotce vypadá strašně, prostě póvl vždyť to říkám ze myslí že vypadají jako na těch fotkách . To je sebevědomí jak rozpínavý Ukrajinec

BarSmith
30. 01. 2026 14:50

A evidentně si neumí nařídit ani čas , to je Póvl 🙄

BarSmith
30. 01. 2026 14:48

Z blízka vypadá Krainova děsivě,
to je póvl 🙄😱

Uživatel_5584341
30. 01. 2026 13:00

Na úvodní fotce tohoto článku je Simona jistě bez filtru-tedy její skutečná podoba.Vypadá na ni tak na 65 let a ještě škaredá.AŤ ŽIJI FILTRY-ty krasavice.

alexa-lexa
30. 01. 2026 11:25

Tihle dva jsou trapní s tím svým vychloubáním, nééé brzděte, nic jim nezávidím, když na to mají ať si užívají, jen prostě toho "skvělého" co pořád ukazují by si měli užívat sami v soukromí. Pak podle toho videa vidíte jak to u nich ve skutečnosti je a jsem zvědavá za jak dlouho se Krainová ozve, že ty hodiny na tom nejsou nařízené podle toho kolik opravdu je A věřte, že jim nic, zhola nic nezávidím, přeju jim to, ale ukazovat pořád jak jsem skvělá a jak na to mám, to mi prostě k spokojenému vztahu nesedí a mohou ukazovat fotky jaké chtějí. Toť můj názor, přeji všem spokojený a krásný den

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.