Pár se zápasníkem Zdeňkem Polívkou (25) už více než půl roku netvoří, přesto není tak docela sama. Lucie Vondráčková (45) se v poslední době objevila hned na několika společenských akcích s mužským doprovodem a okamžitě tím rozvířila spekulace. Má po rozchodu novou lásku?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zemřete ve jménu ďábla(mamina pýcha)
Hele pisálci jste totálně vypatlaný , rozhodně bič než ja . Píšete onszrwnych sračkách. Koho to má zajímat, koho má zajímat kdo bude roubovat Lučinu a nebo magor Hanychová která nepracuje rukama ani hlavou ale jen kopíruje nápady a do všeho se ***.
Mame je všechny litovat a obdivovat jo? Ani náhodou . Mamony a narcistky a pýcha a namyšlenost. Skončí v pekle . Prasata se zřítí ze skály . Dojde na moje slova a vy půjdete s nimi.
Ja nikomu nic nezávidím mam svého všeho dosti a snažím se pomáhat jiným. Narozdíl od vas a těch vašich celebrit. Jdete se léčit místo mě ja ty zkurveny praktiky kterých jste schopny znám dobře.
No hlavně, že zase do toho zamíchala své 2 syny. No a co jako?Předpokládá se že je má ráda, předpokládá se, že se o ně stará.To je přece úplně normální, tak co to cpe do popředí?
Mimochodem tato hérecká pizda právě svým klukům odmítala jejich tátu, když si myslela, že je hvězda a může s nimi zůstat v Kanadě a táta jen jako trubec že by platil!
Kluky má 14 dní v měsíci.V Kanadě dělala kulový a měla chůvu, kuchařku ....
Kluci se narodili v Kanade, byl to jejich domov, tak proc by ttam nezustali. To se Plekancovi hodila, kdyz vetsinu casu venoval sportu. A kdyz skoncil a nasel si jinou, tak pak donutil vsechny se vratit do blbeho Ceska.
Libby - Tak to vůbec není a nebylo.
Proč?? Protože tady bylo od začátku jasné, a mnohokrát zdůrazňované, hlavně Lucií ( Plekanec tolik rozhovorů nedával, ale jasné to bylo taky), že jsou v Kanadě dočasně, kvůli jeho angažmá v NHL. Co by tam taky jinak dělali? Jak by se živili? Obzvlášť Lucka, která doslova strádala tím, že “přerušila” kariéru a jen se třásla na to, aby se zase vrátila do toho českého rybníčku. Hlavně divadlo a zpívání. To bylo v Kanadě nemožné.
A kariéra je u ní na prvním místě. Kompenzovala si to aspoň natáčením desek, lítáním sem s pompou na Slavíky, turné s kapelou nebo filmováním. Natočila v ČR během té mateřské myslím i víc filmů, než 5 let předtím. A poslední roky sem lítala jak potrhlá.
Překvapuje mě, že jako fanynka LV jste ji nikdy neslyšela vyprávět, jak jsou v Kanadě jenom na návštěvě, náš domov je rady, nebojte se, já se vrátím, atd. Nebo, když její otec litoval, že tady málo vystupuje, - : Co můžu dělat, když tam zatím Tomáš hraje.
Já to slyšela mnohokrát.
A jak se Plekancovi hodila? Spíš se Plekanec hodil jí. Nevíte, v jakých vodách lovila? Věděla, co dělá, a šla do Kanady nejen dobrovolně, ale taky nadšeně.
Ta věta “Proč by tam nezůstali?” je dost hloupá.
Nejen proto, že by skutečně připravila děti o tátu.
O dětech ale rozhodují OBA rodiče, a Lucie tuhle nehoráznost nikdy neměla vyslovit.
PROČ by tam zůstat měli, když to nikdo NIKDY nechtěl?
Vondráčková se tam držela navíc ten rok z trucu a taky kvůli tomu, že si předem zjistila, že podle kanadských zákonů může dostat peníze, na které tady nikdy neměla nárok.
Překvapila jste.
Nepřipustím nikdy, aby ženský dělaly z mužů trubce!
Jsou takové.Když to jinak neumí, tak se mstí, dítě nedítě. A to je Lucina, která , a to se vsadím, neskousla nikdy, že on od ní, líný, hystrický a nóbl madam s móresy odešel.Lůca je přesně něco jako pohídka o zlaté rybce.Nic moc zpěvačka, Marmeláda byla už zapomenuta a najednou je ta, od toho z NHL.Najednou byla Lucinka na koni.
To je zvláštní? Dala si konečně řízek ? Docela ji vídám ale je hubená vrásčitá . Člověk si říká že by se konečně měla najíst . Na to kolik ji je vypadá starší ale tady je vždycky uplně vyhlazená a tak akorát. Hmmmm