Bezmoc po verdiktu lékařů: Poslední šance pro Salákovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 14. ledna 2026

Svátek slaví Radovan, zítra Alice

Bezmoc po verdiktu lékařů: Poslední šance pro Salákovou!

Manželka bývalého hokejového reprezentanta, Alexandera Saláka, promluvila o nemoci, která jí obrátila život naruby. Michaela Saláková (38) otevřeně popsala, proč se odmítá smířit s vyčkávacím přístupem českých lékařů a proč hledá léčbu v zahraničí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
14. 01. 2026 04:52

Moderní pračlověk. Tlupa u rodinného krbu

BarSmith
14. 01. 2026 04:38

Tahle společnost je falešná střídmá , rozhodně nejsem já zrůda. Neříkám lidem pokrytecky a falešné lži jen to co chtějí slyšet abych neranila jejich city. Proč? Říkám jak to je. Mě to lide taky dělají, vracím co zaseli. Takže kdo je tu zrůda . Vy lidi .

BarSmith
14. 01. 2026 04:34

Urazila jste Boha , na moji straně je Bůh na vaši ďábel!!! Vše co o ni dělají dělají jen pro sebe !!!
A až se proberou ze sna pak budou trpět . A vy ? Jim na to utrpení přispějte.

BarSmith
14. 01. 2026 04:32

Je to odpad společnosti který se nechá živit druhými lidmi jen za to že se ukazující na sociálních sítích. Nic víc. Ale ze se ten sociální sytém rozpadá, to už nikoho nezajímá.

BarSmith
14. 01. 2026 04:30

No mela bych si myslet ze je inspirující a silná maminka , obzvlášť když to živo a podporuje tahle společnost.
Tak určitě , snad ji Agáta s Ornellou pošlou taky nějaký ten milodar !!!! Když jsou to všechno takový hrdinky z internetu!!

BarSmith
14. 01. 2026 04:26

Kdyby byla inteligentní tak přemýšlela do předu a mysli na budoucnost dítěte které porodí u nich to bylo asi naopak. Hlavně že je v novinách jak matka roku . Dejte jí vyznamenání jakožto dělali komunisti . Bydlení a peníze 💰 at jim nic nechybí. A sledujte je na instagramu hlavně!!!! To je oč tu běží!!
Vaše zrůda !!!

BarSmith
14. 01. 2026 04:16

Do tohohle světa může rodit toliko dětí jen zrůda to máte pravdu.

BarSmith
14. 01. 2026 04:15

Martina Kaba zrůda budete vy !! když to dokážete omluvit , takové bezohledné chování. Namyšlenost a sebestřednost.
No, jako většina.
Chovejte se jako lidi. Nedělejte si zbytečně x děti když nejsete finančně zajištěni, dělejte užitečnou práci, službu společnosti, ne jen sobě tím ze budete informovat druhé na internetu o tom jak stupidně žijete a druzí vám za to budou platit a tleskat.
A dodržujte morálku a zákony.
Zajímalo by me kdo v budoucnosti bude skutečně pracovat. Když nám mají jít vzorem takovýhle lidé bez skutečné práce , nemocní a zvyklý na peníze od druhých. A me si dovolujete nazvat zrůdou!!!! Ubožáci !! Vám už nezbývá opravdu než záhuba.

BarSmith
14. 01. 2026 04:09

Tak určitě 🙄 to si mě pleteš s tou o které tady píšou . Ja nemocna nejsem a x deti jsem si nenadělala abych oak nemusela do oráče . Zrůda je ta ženská . Kdo si naseká tolik dětiček? Když není schopna je uživit ??? Zrůdy jste vy , lidé kteří jsou tak hloupí a nezodpovědní . Tak doufám že až ona umře že se má o tu kupu dětí kdo postarat!!! Třeba společnost!!! Známe takových případů namyšlených paniček. Nakonec ty děti končí v ústavech. A ja jsem zrůda ???
Zapal si cígo ty anděli !!!
Ano je to pravda co píšu !! To ze mě nedela zrůdu!! Zruší to děla z lidi kterých se to týká !! Nebo si to mam malovat hezky a omlouvat ji jak to vy lidi děláte?

Martina Kaba
13. 01. 2026 16:56

BarSmith
Ty jsi nemocný člověk. Zrůda.

BarSmith
13. 01. 2026 00:50

Tyhle tu rodičku asi vychovala nějaká kovaná komunistka. Za komunistů dělali z rodiček hvězdy . 🌟

BarSmith
13. 01. 2026 00:39

Měli by kolečko začít točit o trdlech demnetech seriály at mame se čemu zasmát.

BarSmith
13. 01. 2026 00:38

Mít nějakou vlastní profesi je asi nezajímá, stačí souložit a říct o tom veřejnosti. Je hele nasekala jsem si jak fena x dětí!! To jsem ale hvězda !!!
A teď bohužel asi mam nějakou nemoc. Tak se dívejte dál ať máme ještě na žrádlo a na léčbu. Jsem sice tupá žena bez mozku , mam lachtani ručičky . A nebavíme me pracovat. Lepší je souložit tak jsem si vysoulozila kromě deti i nějakou nemoc . iOS a jsem proste hvězda jasna . Jedu se léčit do ciziny.
Úpal no tak určitě.

BarSmith
13. 01. 2026 00:35

Vůbec nevim ani kdo to je , jen nějaká rodička nějakého panáka, oba se z neznámých důvodů objevili v bulváru. Asi neměli na chleba.

BarSmith
13. 01. 2026 00:33

Skvělý, na*ukat x dětí a pak údajně odjet do ..a nadělat ještě dluhy. Rychle než umřeš, tak se ještě nepos€r.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.