Iva Kubelková vzdoruje času: Z Olympu sestoupila Afrodita? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 9. ledna 2026

Svátek slaví Vladan, zítra Břetislav

Iva Kubelková vzdoruje času: Z Olympu sestoupila Afrodita?

Zasloužila by si čestné místo na Olympu jako Afrodita. Takhle totiž vypadá Iva Kubelková (48), když se zavine do bílého prostěradla v luxusních krkonošských lázních.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
09. 01. 2026 06:57

Nejlepší jsou Dámy z východu v umělé kožešině , fejkovém zlatu a jedou autobusem dvě zastávky a tváří se jako, fuj Češi. Pak vystoupí a táhne se za ní Ivan ve špinavý bundě a kulichu a nese ji fejkovou kabelku a igelitku s tepláky do práce.
Cha cha 🤣 to mě vždycky pobaví.

BarSmith
09. 01. 2026 06:55

Tak se běžte na tu Afroditu podívat když ráno vstává a je nenalíčená, neupravená a nezabírá ji fotograf z těch správných úhlu.
Úplně obyčejná žena. Zajímalo by mě, kterou věkovou skupinu a jak moc inteligentní skupinu žen chcete těmito články ohromit a zaujmout.
V dnešní době? Kdy každá druhá žena se šlechtí, nemusí ji nic závidět - ty co nemají čas a pracují nečtou takové články. Tak mě napadá už jen slabší sociální vrstva žen co chodí na pracák a při své podprůměrné inteligenci opravdu nad vším žasnou.
Ale možná 🤔 by mohla ohromit Ukrajinky , které si myslí že se neumíme oblékat a líčit , jen protože zrovna spěcháme do práce.
A oni svoje široké zadnice v elsťákách, kulichy a výrazné líčení ala Marfuška , mají za něco extra. Hihihi tak to potom jo at jim to ta Iva ukáže !!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.