Svatba Rolins a Nedvěda: Hrdličky už jsou na místě činu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. prosince 2025

Svátek slaví Judita, zítra David

Svatba Rolins a Nedvěda: Hrdličky už jsou na místě činu

Dara Rolins (53) a Pavel Nedvěd (53) jsou znovu v Livignu. Přesně tam, kde před rokem proběhly zásnuby. Bude tu i svatba?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
29. 12. 2025 17:01

No nic a dá si taky ptáka do vlasů? Jako carrie ?? 😂

BarSmith
29. 12. 2025 16:04

Rikam no vypadají hezky ale kdyz ti na to sáhnu jak když sahám na umělou věc je to spíš směšný 😁👎😆 ale když pozorujete chování některých mužů, stačí jim vizuální stránka protože jim jde hlavně o rozkrok. Myslím si ze především filmařům kterým jde jen o vlhkost v jeskyni pro ně jsou prsa vedlejší , tudíž jim je jedno jestli je to nějak křemičitá tuhá hmota . To ale vypovídá o jejich citovému vnímání. Řekla bych že tedy obecně je to asi volný méně citlivým mužům. Tedy méně citově založeným. Možná ale jsou mezi nimi i ti kteří to tolerují protože se žena cítil lépe pokud tedy má nějakou normální velikost. Ty příšerný dudy jako má třeba ta Vemolova to je dost mimo. Prostě na hlavu. Není to ani přirozený tvar ani pěkné .

BarSmith
29. 12. 2025 15:58

Vůbec mi to nepřijde sexy ty silikonové prsa, kamarádka je má a je to jak když saháš na míče 🏀 prostě Tělovýchovná výbava.
Na mě to působí jako na nějakou umělou věc a nevyvolává to ve mě vzrušení spíš naopak, zvědavost možná ale ne vzrušení ani jiné pocity spojené se sexuálním zájmem kdyby byly aspoň Vyplněné tukem je to fyzicky přirozené ale tohle ne. At si každý tvrdí kde co.
Proto ani nemají problém je odhalit, protože to není přírodní a samotná mysl to vnímá jako nepřirozenou věc.

Mirek Dušín
29. 12. 2025 15:42

Honzíku vem si ty silikóny a jiné nesmysly a jdi někam

BarSmith
29. 12. 2025 14:34

Bohužel sem nejde vložit obrázek. Budu si muset založit pro svoji tvorbu asi Only Funs nebo instagram

BarSmith
29. 12. 2025 14:33

Napište mi na email navrhu vám opravdu krásné svatební šperky i šaty a klidně velké . Není problém .
Jsem nejlepší jen je potřeba šikovné ruce švadlenu a zlatníka

BarSmith
29. 12. 2025 14:32

Vlastně bych mohla navrhnout nějaké šperky mam smysl pro detail … ale ty papírky co má to není hezké , píšete sněhové vločky, ja teda v tom sněhovou vločku vůbec nevidím …
I ve starém Egyptě vyráběli hezčí šperky než to to ..

BarSmith
29. 12. 2025 14:30

Tak ty šperky jsou strašný !!! Preferuji jemné malé šperky jemnější drobné kousky ne tyhle ty kolotočářského typu. Opravdu to muže vynést jen člověk jejího typu nebo nějaká praštěná bohatá žena, co neví co s penězi nebo co si má vzít .
Mela jsem zlaté kruhy s pyramidou uvnitř , bohužel jsem jednu ztratila a od té doby mě stačí jemné malé šperky …

BarSmith
29. 12. 2025 14:26

Such a special day this was Carrie Brecher 🥰
Lekno ? Lekno to je jako to Leco kde prodávají uzeniny 🤔

BarSmith
29. 12. 2025 14:25

No 🫤 chuděra i Carrie Brecher to stihla do 40 😂😁🙈

BarSmith
29. 12. 2025 14:24

Och událost roku přijde i korunní princ a Beyonce?? ?
Terry koho pozveš ?

lekno
29. 12. 2025 14:23

Tak jsem si pustila to druhé video, kde mě zaujal její zlatavý řetízek s hvězdičkami. Skutečně hezký šperk. Líbí se mi ještě víc, než ta originální zn. sada šperků, co má na sobě /foto č. 10 z fotogalérky/ – velké náušnice s náhrdelníkem, s přívěskem ve tvaru hvězdy, nebo sněhové vločky ? Ta sada je také super, ale ne pro mě. Vhodná spíš pro zpěvačku, do showbyznysu. No ano, ty šperky vyniknou na její pleti – tu má hladkou a pevnou, jako mladá dívka. Žádná stařenka.. Darina je stále v té své sportovní svěží formě !

Nord Contact
29. 12. 2025 13:50

Co s tou starou rašplí?

Mirek Dušín
29. 12. 2025 12:27

Už jsou trapní

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.