V Českých Budějovicích by chtěl žít každý, říká klasik. Tentokrát to platí především o těch, kteří by chtěli zažít po dlouhé době bílé Vánoce. Právě tam je letos ze všech krajských měst šance nejvyšší, naději má ale velká část republiky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Problémem v podhorských oblastech bude padavý vítr.
--------------------
Ale horší věc se stane 31. prosince na Silvestra. Po poledni zasáhne západní, střední a jižní Čechy a Českomoravskou vrchovinu a jižní Moravu nebezpečné BOW ECHO.
Tento konvektivní vítr na čele výrazné přeháňkové linie (i s bleskovými výboji) bude mít rychlost 100 km/h v ČR. V Rakousku až 150 km/h.
Takže tisíce domácností bez elektřiny jak na Silvestra večer, tak 1. ledna!
Saharský písek doputoval nad Českou republiku z Islandu a Grónska již včera 25. prosince.
Podhorské polské město Zakopane mělo včera 174 mikrogramů prachu velikostní kategorie PM10. V Ústeckém kraji teď mají 111 mikrogramů prachu PM10, v Libereckém kraji teď mají 86 mikrogramů.
ČHMÚ změnil odhady. Z původní nuly dal 10% šanci na teplotně podprůměrný týden od 22. do 28. prosince.
Původní nulová šance na chladný a teplotně podprůměrný týden od 29. prosince do 4. ledna je nyní na 30 procentech pravděpodobnosti.
V týdenní předpovědi vidím napsáno, že nejnižší noční teploty spadnou až na -7... ale bude úplně jinak, protože i ve velkých krajských městech bude odpolední denní maximum činit neskutečných -7... Evropu totiž zasáhne polární vortex!
Neděkujte mi jsem jen vaše Z Boží vůle Královna. Dřív se panovník taky volil podle schopnosti svého otce na nebi !!! Bůh mi dává právo a naději. A plní přání moje i vaše.
Poslouchejte co vám říkám. Me Bůh vždycky plnil přání . Protože mu věřím , protože vím ze tady je že jsou boží síly které nás drží po životě.
Ze jsou síly které nás ovlivňují,a tak dále těžko se to vysvětluje lidem kteří mají zavřené dveře do božího království. Znal to už jen Ježíš a svatí lidé poznali.