Ornella a Agáta šly s pravdou ven: Tvrdý boj se zákeřnou diagnózou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 3. března 2026

Svátek slaví Kamil, zítra Stela

Ornella a Agáta šly s pravdou ven: Tvrdý boj se zákeřnou diagnózou

Agáta Hanychová (40) a Ornella Koktová (32) opět rozvířily emoce. Ve svém společném podcastu se tentokrát pustily do citlivého tématu narcismu a rozhodně nešetřily nikoho ze svého blízkého okolí. Padala ostrá slova o bývalých partnerech, ale i o rodině. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hejhej
14. 12. 2025 10:47

Zákeřná diagnota těch dvou nán je evidentně - mentální retardace.

BarSmith
13. 12. 2025 17:57

Hlavně že se její máma pyšní ze má vysoké IQ Alw nic o tom nevypovídá.

BarSmith
13. 12. 2025 17:57

Dianthos : mate pravdu a když nevytlačí podvědomí to špatné vzniká deprese. Pokud vytlačíte ty dobré vzpomínky a vybaví se vám jen to špatné tak je to špatně může vzniknout deprese nebo úzkost a jiné psychické poruchy.

Dianthos
13. 12. 2025 17:37

Nikdo té hlupce Hanychové neřekl, že lidská psychika má tendence vytlačovat nepříjemné zážitky, situace? Uzavírat to někde v mozku, aby s těmi informacemi člověk nemusel nadále pracovat? Je pak možné to otevřít pomocí hypnózy.
Takže pokud její partneři vytlačili nějaké společné zážitky s ní, nevypovídá to nic špatného o nich, rozhodně to nemá nic společného s narcismem, jenom se jejich podvědomí už nechce zabývat její osobou a tím, co s ní prožili.

matouš sluka
13. 12. 2025 07:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

BarSmith
13. 12. 2025 02:59

No možná chtějí působit aby mělo ten správný efekt ( opačný) aby lidi jako reagovali ne to je špatný co děláte / Ale pravda je že zlo plodí zlo a ne naopak. Najde se plno lidi kteří s vámi bude sympatizovat a ty to pošlou dál .

BarSmith
13. 12. 2025 02:55

Narcistní jsou hlavně oni dvě, když to tak sebevědomě tvrdí o jiných. Ono totiž tyhle soudy by měl vynášet odborník v opačném případě to je to samé jako když alkoholik tvrdí že nepije že pojí ti druzí.

BarSmith
13. 12. 2025 02:54

Děvčata vy už by jste měli dospět.
Vás si musí odnést jednou ďábel a že existuje… jednou jsem šla pozdě domu pěšky, přes pole abych si to zkrátila, autobus mi ujel a venku se stmívalo a v dáli v poli, stála obří velká černá postava s červenýma očima. Strašně jsem se vyděsila a klekla jsem si do toho pole, aby mě to nevidělo, začala jsem se modlit.
K baráku už to bylo pár metrů. Tak nějak jsem se doplazila a ta postava prostě zmizela. Drogy jsem žádný nebrala, nebojte ale můj táta říkal, že to taky jednou viděl, že to ďábel kolem chodil.
O něčem podobném mi vyprávěl i děda když byl ještě na živu. Že mu ďábel chodil na pole děsit krávy. Že začali strašně bučet a tak je vždycky zahnal domů a viděl tam čerta na poli pod topili.
Jednou jsem viděla i padat anděla na zem. Ale přiznávám, to jsem byla opilá .. 😵‍💫 Člověk má zvláštní vidí což a vy dvě máte taky vidiny těch svých názorů pozor aby ty kecy o druhých nedostaly do smičky ze které není cesty zpět.

bella.
13. 12. 2025 00:45

Ví ty kravky co je to narcismus ?
Blbé jak troky, obě dvě.

jaja1973
12. 12. 2025 17:13

Obidve majú rovnakú diagnózu. Zákernosť s hlúposťou

hejhej
12. 12. 2025 12:53

Opět se zviditelňují dvě blbky. Článek o nich číst je ztráta času.

ad-ga
12. 12. 2025 11:45

Blbá a blbější 😝

jity
13. 12. 2025 11:57

pragver
12. 12. 2025 11:33

Obě se mezi sebou přou, kdo z nich má v hlavě víc slámy ! Neskutečné !!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.