Šokující zvrat stavu Obermaierové: Je to definitivní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Šokující zvrat stavu Obermaierové: Je to definitivní?

Chvíli to vypadalo, že Vilma Nyklová mizí z obrazovek nadobro, ale fanoušci Jaroslavy Obermaierové (79) mohou slavit. Oblíbená herečka totiž potvrdila, že se do Ulice definitivně vrací – a prozradila, že její postava pořádně zamíchá dějovou linkou. Diváci se budou divit.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
07. 12. 2025 18:36

To je dobře, že má zase práci.
Nikdy jsem neviděla Ulici, může mi to být jedno, ale není mi jedno, že když se najde mezi umělci pár schopných myšlení, ihned ho ostatní odepíší.
------
Naši nevzdělaní umělci se prsé do politiky a nemají ánunk kam to co je tady povede. ( co se učí na konzervatoři a jaký rozhled mají i na DAMU , kde se studuje se čtyřkami ze základky, ale světe div se jsou to magistři se ví.) Tohle volí Fialu a spol. a inteligentní řeč s nimi nepovedeš.

Vetchý a Bolek Polívka spolu s Czákovou a Čvančarovou a Pazderkovou jsou ti s mozkem čtyřkařů co hejbaj českou Milion chvilek politikou.B l b c i , nic jinýho . Mezi sebou se štěkají, hádají o role a roli největší, kontrolovat vládu , zda vládne pro nás, nebo EU a Ukrajinu na to koule , protože vzdělání a vědomosti nemají.

j.p.toman
07. 12. 2025 15:26

Proboha !!!!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.