Chvíli to vypadalo, že Vilma Nyklová mizí z obrazovek nadobro, ale fanoušci Jaroslavy Obermaierové (79) mohou slavit. Oblíbená herečka totiž potvrdila, že se do Ulice definitivně vrací – a prozradila, že její postava pořádně zamíchá dějovou linkou. Diváci se budou divit.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To je dobře, že má zase práci.
Nikdy jsem neviděla Ulici, může mi to být jedno, ale není mi jedno, že když se najde mezi umělci pár schopných myšlení, ihned ho ostatní odepíší.
------
Naši nevzdělaní umělci se prsé do politiky a nemají ánunk kam to co je tady povede. ( co se učí na konzervatoři a jaký rozhled mají i na DAMU , kde se studuje se čtyřkami ze základky, ale světe div se jsou to magistři se ví.) Tohle volí Fialu a spol. a inteligentní řeč s nimi nepovedeš.
Vetchý a Bolek Polívka spolu s Czákovou a Čvančarovou a Pazderkovou jsou ti s mozkem čtyřkařů co hejbaj českou Milion chvilek politikou.B l b c i , nic jinýho . Mezi sebou se štěkají, hádají o role a roli největší, kontrolovat vládu , zda vládne pro nás, nebo EU a Ukrajinu na to koule , protože vzdělání a vědomosti nemají.