Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Agáta Hanychová (40) v nejnovějším dílu podcastu »Agáta a Ornella« popsala dramatický zákrok u zubaře, během kterého lékaři ošetřovali tři poškozené zuby její nejmladší dcery Rozárky. Děvčátko museli uspat.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jity
04. 12. 2025 09:21

Kdysi v nějakém pořadu Agáta předváděla jak se chová matka když přijde domů a všechny je komanduje. Myslím, že jak to píše bella to odpovídalo. To byla ještě Agáta mladounká, utíká to jako voda.

Ivana Sukenikova
04. 12. 2025 04:46

To je zas titulek,! Pisatel se totálně zbláznil .O Hanychov a Žilkové články už vůbec nečtu! Že mají pořád chuť něco ventilovat na veřejnost!Jak ubohé! Akorát ze sebe dělají jen tupky !A mají před národem z ostudy kabát !

hejhej
03. 12. 2025 21:18

Narkoza a umělý spánek jsou 2 odlišné věci. Ten nadpis uvedl hloupý redaktor nebo mu to nadiktovala stejkně hloupá Hanychová. Články ze zásady o té blbce nečtu.

BarSmith
03. 12. 2025 18:57

Dopitka je podle mě tak trochu laxní sobecká matka . Natáčí videa a kecy a v tom spěchu byt úspěšná a byt vidět, zapomíná na základní péči a výchovu dětí.

BarSmith
03. 12. 2025 18:52

Diathos:no jo právě , vždyť píšu kdoví co ty děti jedí…
Ja jsem s chudý rodiny a jim převážně to co jsem jedla jako dítě .. mléko, vejce, máslo, chléb, maso, med, zeleninu a ovoce. Ty nesmysly co prodávají všechny na víc, neznám a nějak mě nelákají. A ořechy mám ze zahrady. Jo, přiznávám, kupuji čokoládu a větrový bonbony . Občas nějaký vitaminy jako gumový bonbóny pro nejmenší 😅
Ale třeba moje sestra ta by koupila všechno co má zajímavý obal,věří všem těm nesmyslům co jsou napsané na obalu, že to má tuny vitaminů a minerálů a kdesi co si .. a limonády fuj, na tom snad její děti vyrostly, no spíš nevyrostly 😂 musím nesobecky říct že je opravdu velký rozdíl mezi tím jaký jsou její děti, jací ty moje . A sobecky říkám že i dětská doktorka řekla že mam výjimečně hezké a zdravé děti … že dlouho nemela děti které by nebyly cely rok. Emočně, mají zdravé zuby a mají více svalové hmoty než tuku.
Jo ve skromnosti je síla ..

j.p.toman
03. 12. 2025 09:48

Hanychová šílená strachy. A co na to Hanych ?:.

bella.
03. 12. 2025 07:50

Agáto nekecej.Matka Žíla vás měla tolik, že na péči kašala.Byla samý kšef a když přišla domů, jen řvala, lítaly facky a jestli máte všichni vyčištěný zuby ráno i večer sotva hlídala.
Takže soudím ztvého povídání, že v svém věku máš korunky, tak jako nalepený vlasy.Je na tobě něco normálního ?
Děti se uspat musí, jsou někteří hysteráci, při vědomí se delší zákrok neriskuje.A aby ses nepodělala ! Měla záškuby? No a co jako! Za zuby to holt musí být!

BarSmith
03. 12. 2025 04:23

Takže na zuby roztřepenou větvičku a nazdar 😅

Dianthos
03. 12. 2025 10:59

BarSmith, ono to nebude jenom tou roztřepenou větvičkou, že mají africké děti zdravé zuby. Ony se především jinak stravují. Nepijí celé dny přeslazené nápoje, nejedí sladkosti. Jedí především přirozenou, převážně rostlinnou stravu. Sliny pak mají i jiné složení.

BarSmith
03. 12. 2025 04:21

Nevím proč ty zubaři dávají dítě do umělého spánku kvůli těm zubům. Jedna kamarádka říkala že její malá si zlomila kousek předního zubu a tak jela na nějakou pražskou dětskou zubní kliniku a doktorka umrtvila dásně takovou tou mastí nebo gelem a holce zub pomalu vytáhla. A malá prý vůbec nebrečela jen koukala jak puk.
A kdyby jste viděli zoubky některých vietnamských dětí, to až je k pláči, uplně černý všechny přední zuby a nejdou k zubaři. Cpou je sladkým pečivem, takovými těmi jejich sladkostmi které musí být plné éček a cukru … Normálně vám jídlo takhle zuby nezkazí. V tom žrádle musí být strašný s*ačky.

BarSmith
03. 12. 2025 04:14

Hlavně stupidní názor, že není třeba se o první chrup dítěte starat, začal nějak převládat mezi mladými rodiči. Přitom je to základ pro druhé zuby aby byli mléčné zuby zdravé a zdravé i dásně. Moje maminka mi v dětství taky moc nepoučila o péči zuby a dodneška mám problémy. Dokonce jsem alergická na různé látky které obsahují zubní pasty a měla jsem i alergickou na zubní nastroj. A těch peněz za zubaře …. Škoda slov
Pamatuji si jak jsem někde v učebnici zeměpisu viděla obrázek jak si v Africe čistí zuby větvičkou (přírodního materiálu ) zkoušela jsem to jako malá holka a přední zuby mám pořád zdravé a pěknější

Dianthos
03. 12. 2025 00:34

Zkažené zuby mají v rodině? U dvouletého dítěte 3 zuby zkažené. To by ta rodina musela být bezzubá.
Oprava pod narkózou? Ta není bez rizika ani pro dospělého, natož pro děcko.
Bude to tedy opakovat každý rok, když si myslí, že je normální, když se miminům kazí zuby? Podstatná je výživa a hygiena.

jaja1973
02. 12. 2025 21:55

Ta malinká má koľko rokov? Čo jej tá hlupa mater dáva jesť keď už má zničené zúbky?! Lepšie by jej bolo u Soukupa

kantrovej_bet
02. 12. 2025 20:22

Anobgfxdf

hejhej
02. 12. 2025 19:31

Ty dvě blbky by ještě měly informovat, jestli mají pravidelnou stolici.

BarSmith
02. 12. 2025 19:07

Jak to ty matky dokážou že ty jejich malé děti mají zkažené zuby .
Moje děti tyto problémy nikdy neměly.
Ty zkažený františky vůbec nechápu. To asi ty maminky neberou ohledy na to, co dítě jí a jestli si ty zuby denně čistí.

kantrovej_bet
02. 12. 2025 15:04

ahojcrewrwerwe

Uživatel_5584341
02. 12. 2025 13:55

Opravdu matka roku-NAJEDNOU 3 zkažené zuby!!!!!

qwerta
02. 12. 2025 14:52

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.